resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2284
    fatih terim’in gelişinin bir çok konuda takımı olumlu etkileyeceğinden bahsetmiştim :
    (bkz: #672359)

    bunları tahmin etmek zor değildi. fatih terim’i tanıyorduk ve düşündüğümüz, kendisinden beklediğimiz her şeyi bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

    takım içi arkadaşlık başarıya giden yolda belki en önemli unsur. hoca bunu sağladı, takımı kenetledi.

    geçen seneyi tamamen unutup, yepyeni bir sayfa açtık. geçen sene evinde ve deplasmanlarda dökülen, ruhsuz takımı ; her maçı isteyen, savaşan, geri düşse de maçı bırakmayan bir takım haline getirdi.

    takımın savunması, geçen yıllara göre müthiş bir gelişim gösterdi, 7 deplasman maçında 3 gol yiyen, aşılması çok zor bir savunma hattı yarattı.

    arda’nın herkesi şaşırtarak, hiç beklenmeyen bir zamanda ayrılması, eminim planlarını bozdu. culio’yu bu yüzden gönderdiğini kendisi de açıkladı, ayrıca arda’dan sonra boşalan o bölgeye apar topar riera’yı almak zorunda kaldık. arda herkesin kendisinden beklediği gibi 1 sene daha kalsaydı, belki de orta sahaya yaratıcı yabancı oyuncu takviyesi gelecekti ve takım şuan uçuyor olacaktı, olmadı.

    fatih terim, son yıllarda çok büyük sıkıntı yaşadığımız savunmayı müthiş bir seviyeye getirdi ve şu oyunla, “elime 2 kaliteli hücumcu verin, bu takımı uçurayım” diye bas bas bağırıyor. takım savunması oturdu, şimdi ihtiyaç, kaliteli hücum oyuncuları. 2. yarı bu eksiklikler de doğru isimlerle kapatılırsa bu takım çok can yakacak.

    sana güvenimiz sonsuz hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın