• 156
    turkcell super lig 2008 2009 sezonunda kötü bir performans gösterdiği öne sürülen takımımızdır.

    bu gibi süreçlerde kutsal ittifak medyası tavan yapar, cuma günü kaybeden ezeli rakip bayram yapar ve yine ertesi gün yazılı basın tiraj rekorları kırar. bu şimdi oluşmuş bir durum değildir, şaşılacak birşey yoktur, "bazılarının" içinde hala ukde kalan avrupa şampiyonluğumuz sonrası çıkan bir virüstür lakin korkulacak bir durum yoktur çünkü bizim bağışıklık sistemimiz, ruhumuzdan gelir.

    konuşulacak herşey zaten konuşuldu, bir de biz üstüne birşeyler eklemeyelim, ancak bu takıma uzaktan atıp tutanlara da sorarım o zaman; "kaç tane arda turan yetiştirdiniz?", "kaç tane emre aşık profesyonelliğinde adamınız var?". el insaf kardeşim, şunun şurasında hayati öenm taşıyan bir milli maç oynayacağız ve o kadronun iskeletini -onca sakata rağmen- yine galatasaray oluşturacak! bu konu fatih terim'in galatasaraylılığıyla ilişkilendiriliyor ittifak medyası tarafından ama kazın ayağı öyle değil.

    hangi teknik adam gelse almaz mı şu kadroya arda turan'ı? hakan balta'yı? emre aşık'ı? dolayısı ile kimsenin dolduruşuna gelmeden yorumlayalım olayları, ey büyük galatasaray taraftarı, renktaşlarım!

    size olacakları söyleyeyim mi? bordeaux maçında nasıl emin konuşmuştum, bilen bilir. gaziantep deplasmanı bizim güneşimizin yeniden doğduğu maç olacak, kimse kötümser düşünmesin, o maçtaki gibi pozitif olup sahadaki aslanları yürekten destekleyelim yeter!

    biz iyi bir takımız, azalırken çoğalırız, küçük metin'ler var herbirimizin içinde ve tabi ayrıca;

    sevinmek için sevmedik
App Store'dan indirin Google Play'den alın