aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 1730
    osmanlı savaşacak birileri kalmayınca kendi kendine iç savaşlara döndü. 80 öncesi türk solu işin cılkını çıkarttı kitleselleşme sonrası fraksiyon kavgalarına gitti. şu an gelecekteki galatasaray'da da bunun olacağını düşünmeye başladım. şike davası sonrası küme düşmeler olunca kendi kendimize kalacağız. şimdiden bu çatışmaların fitili yakılmaya çalışılıyor. rıdvan dilmen gibi şebelek sözlükte entry girilen biri olarak duruyor, kimse rahatsız değil (ki bence de olmasında sakınca yok) ama ultraslan denince akıllara gelebilecek birilerinin isminin sözlükte entry olarak girilmesinden rahatsız olunabiliyor. derdimiz ultraslanın "a" sının boyutunda. burda entry girilmeden önce hiç dikkatimi çekmemişti o "a" nın büyük ya da küçük olması. hedefleri hayatları küçük olanlar daha çok takılırlar boyut olayına (psikolojik doğrudur).

    şu an 20 den fazla insan çalışma yapıyor galatasaray için. -ultraslanın hangi grubu olduğu önemli değil, isimde önemli değil- şu an çalışma yapıyorlar pankartlar hazırlanıyor. hepsini geçtim (fb nefretlerini geçtim) pazar günü kadın basket takımının saat 13:00'da ted ile oynayacağı maç için sylvia fowles'a kavuşma maçı için maç saatini bekleyen insanların var olduğu bir oluşum. galatasarayı her platformda desteklemek için varlar.

    zamanında tff'yi protesto etmek için leventte toplandık tff'ye yürüdük 300 kişiydik ve ultraslan olmayan kişi sayısı ben dahil 5 bilemedin 6 kişiydi. bu kulüp için çalışan mücadele eden herkesin başımın üzerinde yeri var. siz ultraslan dendiğinde kusarken onlar bir taş daha koyma derdinde. sucuya sebo'ya yılmaz'a gıcıksanız o entrylerde yazın nedne sevmediğinizi gıcıklığınızı ama ultraslan diye genellemeyin bunu. ben şu an bu entry'i yazarken pankart hazırlayan adam var (benim bildiğim 20 kişi ki başka da vardır). ultraslan inşallah galatasaray tribünlerinde baki kalır. ve umarım inşallah ultraslana karşı bir rup daha kurulur. farklı iki grubun yaratacağı enerji sinerji ve rekabet daha iyiye gitmemizi sağlar.

    burada eleştiren çoğu insanın kurulabilecek bir oluşuma katılmayacağını garanti ederim. çünkü dertleri üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. adam maça gelmiyor ki oluşuma katılsın. galatasaray ile ilgili görevini bir çoğu 9 aralık itibarı ile bitirecek play offlara kadar buralardan yapacak işlevini. sonra ultraslan mı ıyhhhh :)))

    bilmem kaç entry önce dedim ki ultraslan'ın dağıttığı söylenen beleş biletten rahatsızmısınız tamam özel mesaj atın ben vereceğim biletinizi iki şartım var her basket/futbol maçına geleceksiniz her maç maç sonuna kadar bağıracaksınız. tahmin edersiniz ki kimse özel mesaj atmadı.:) öyleyse kahrolsun ultraslan ne diyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın