• 1043
    (bkz: #828535)

    bak hıncal dedecim.

    yılın bidonu seçilmiş dediğin adam performansıyla parmak ısırttı herkese, hem bidonluk dediğimiz olay maliyet-beklentiyi karşılayamama endeksi üzerine bişi.yazarsak italyan bidonlarını altt alta, şurdan fizana yol olur . takıma 10 numara diye koysan sırıtmayacak adamı defansif orta saha oynatıyoruz dikkatinden kaçmış galiba. bilmem bi ara dondurmuştun ya galatasaraylılığını ondan bizim maçları pek izleme gereği felan da duymadın galiba o aralar.ben sana bi özet geçerim daha sonra bu bidon ne yapmış diye.meraklanma sen o konuda.

    bu adam gol attıysa , çizgiden top çıkarttığında bırak nasıl sevindiyse sevinsin. ister pitbull olsun sahada deli danalar gibi dolansın , ister köstebekolsun sahayı kazsın. niye şu an dert oldu anlamadım.hani marjinal sendin?

    adam sinkaf yapmış da, onun taraftara yapamazmış da.tabi canım hırsızın hiç suçu yok sıkıntı genebağcı da demi dedecim? elin adamı bilmem kaç dakika eline ne geçerse çakmak,viski şişesi atsın ,bizim adam taç atamasın , o ara başka bi futbolcunun (bkz: engin baytar) taraftara tepki gösterdi diye anasına sövülsün.takım soyunma odasına gidemesin felan.bunlarda hep biz suçluyuz yahu. o hareketi yapana kadar avuçlayacaktı bazı insan müsveddeleri gibi malzemeyi demi? tabi takım itiraz etmesin zaten ne gereği var. geçen sene derbi de fenerbahçe klübesine hareket çeken kazım-kazımdan başlamak üzere sen bi liste yap biz onları yavaştan yollayalım. elin oğlu gelir senin stadında takımını hindiye indirir bindirir , gelir taraftarına söver. kral muamelesi görür.

    sana olan duygularıma şurada noktayı koymak isterken , şunu da eklemek gerekir. tabi kimsenin taraftarlığını takım sevgisini ölçmek biçmek bizim haddimize değil. ben 14 sene şampiyonluk da beklemedim.bilakis akıl kemale erdiğinde takım zaten ligi domine etmişti de avrupada da birilerinin bi tarafından da kan almakla meşguldü. o arada babamban, amcamdan, büyüklerimden öğrendiğim bişi varsa galatasaraylılığın, galatasaraylı olmanın hayatta hiç bir zaman utanç olamayacağıydı ve bu hayat felsefesinin de bir bayrak yarışı gibi zamanla elden ele geçeceğiydi. bunları sende biliyorsundur malum benden yaş olarak epey büyüksün. hatırlatarak ben görevimi yapıyım da genede.

    saygı ve sevgilerimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın