resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 321
    göreve geldiğinden beri doğru dürüst pozisyona giremediğimiz, hücum adına bütün melekelerimizi yitirdiğimiz hocadır. oynattığı futbolun karmakarışık, anlaşılmaz bir arbede oluşundan dolayı ileriye dair umut besleyemediğimdir. takımda yenilgiler olur, her sene şampiyon da olmayabiliriz hepsini açıklarsın. ama futbol oynayamayışını açıklayamazsın. bırak geleceğe dair, bugün maçta daha onuncu dakikada maça dair bile ümit vermeyendir.
    lincoln'ü hangi politikayla bitirmiştir belli değil. ama bitirmiştir. bunu ne adına yaptı bilmiyorum. eğer amacı göreve gelmeden önce söylediği gibi lincolnsüz de yaparım gösterisi ise bu gösteriyi kime yaptığını bilmek istediğimdir. trabzon'da ve bugün ali sami yen de lincoln'ü hem kadroya alıp hem oynatmamak gibi ceza modelleri vardır. ama bu ceza değildir. ceza kadroya almamaktır. kadroya alıp oynatmayarak hem lincoln'e hem taraftara verilen eziyetin kime yaradığını merak ediyorum.
    takıma geldiğinden bu yana bir oyuncu tepetaklak aşağı gidiyor, performansı sene başından beri yerlerde olanlar inatla kazanılmaya çalışılıyorsa maalesef orda birlik, beraberlik ve ruhtan bahsedilmez. niye performansı yerlerde olanları kazanma adına verdiğin çabayı sen gelmeden önce asist kralı olan oyuncuna göstermiyorsun?
    kimse kusura bakmasın ama galatasaray kişilerin özel şirketleri değil. milyonların peşinde olduğu, beraber üzülüp beraber güldüğü takımıdır. kimsenin orayı yıpratmaya hakkı yok. bu kişi efsane kaptan da olsa ve geleli daha bir ay olmuş da olsa. takım kötü top oynayabilir, yenilebilir sabredilir tamam. ama böyle saçma güç gösterileri yapılacak, meydan okunacak diye taraftar fıtık edilmez. buna sabredilmez. efsane olmak, unutulmaz olmak niye dokunulmaz yapıyor bir insanı anlamadım. milyonların gözü önünde bir iş icra ediyor tabii ki eleştirilecek. eleştirilen de teknik direktörlüğüdür. niye her defasında bunu belirtmek zorunda bırakılıyor insanlar anlamıyorum. teknik direktörlüğü iyi değil diyince, ama o bir zamanlar takımın cesur yüreğiydi demek şu an ki hangi problemimizi düzeltiyor? onun bununla ne alakası var? ayrıca skibbe'ye gösterilen sabrın gösterilmesi istenmiş. skibbe'ye sabır mı gösterildi pardon? yahu adam ilk resmi maçı bükreş maçında asıldı kondu şu tarafa ne sabrı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın