resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2261
    akşam akşam kendisi hakkında yazılanları okuyunca sinirlerimin bozulmasına yol açandır. hayatımda gördüğüm en siktir-i boktan argümanlarla üzerine gidilen fatih hoca adamın dibi, galatasaraylının da hasıdır.

    hagi olmasa uefa kupasını alamazdık! ulan fatih hoca olmasa da hagi* uefa kupasını alamazdı, var mı aksin ispatlayabilecek babayiğit. önermeye bak ya iyi mına koyim ulubatlı hasan olmasaydı fatihde istanbulu fethedemezdi o zaman te allahım yaa!! yani şunu diyorum o dönemlerden bahsederken bu iki fenomeni* birbirinden bağımsız düşünüp beyinlerinizi mundar etmeyin! hatta bırakın bu iki fenomeni 2000'in ruhunu, o kolej havasını bir bütün halinde ele almazsanız bile çok büyük bir yanlışa düşersiniz.

    galatasaray bu sene geçen sene lig sıralamasında olduğu yerden çok farklı yerde değilmiş de, diğer takımlar kötüymüş de , galatasaray onun için 2. sıradaymış da ... he mına koyim öyle! geçen sene koduğumun feneri şiir gibi top oynuyordu zaten ya da ne biliyim beşiktaşın içine barça kaçmıştı sanki. lig aynı tas aynı hamam. bir tek aziz ve kirli elleri yok. fatih terim'in geldiği ilk dönemde de çok iyi bir başlangıç yapamamıştık -allahtan bu tarz platformlar yokmuş o dönemlrde yine herkes futbol uleması kesilirmiş- ama takımda bir hırs bir arzu bir açlık vardı bunu o dönemi takip eden galatasaraylılar da hatırlayacaklardır zaten. şimdi 3. döneminde de artık bir yapılanma içerisine giriyo takım, yaralarını sarıyor, eksikler tamamlanmaya çalışılıyor, bir ruh aşılanmaya çalışılıyor hadi hepsini siktir edin kulübede imparatoru görmek bile insana güven veriyor be! çünkü biliyorum ki o da en az bizler kadar galatasaraylı, o da en az bizler kadar bu armaya yürekten bağlı ve en o da az bizler kadar bu takımı bir yerlere taşıma heveslisi* olan bir nefer.

    özünde şunu söylemek istiyorum bu işlerde sabır önemli, hemen atarlanmamak lazım ulan zamanın taraftarı 15 sene beklemiş ya hepiniz mi erken doğumsunuz anlamıyorum ki!
App Store'dan indirin Google Play'den alın