resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 314
    skibbe'ye gösterilen sabırın kendisine gösterilmesini dilediğimdir. çok eleştirilecek yönü olabilir, ancak istikrar isteniyorsa sabır da önemlidir. aynı zamanda ne yapıp edip lincoln'le araları yavaştan yavaştan ısıtmalıdır artık, ergenlik çağındaki çocuklar gibi küsülür mü lan?
    eksikleri ne midir?
    kibar bir dille yapıyorum bu eleştiriyi. öyle hayal edin en azından...
    -mehmet güven kimdir? bir joker midir arkadaşım bu adam? [evet biliyorum dışarıdan atıp tutmak kolay ama mehmet güven oyuna soktuğun oyuncu büyük kaptan. soyadı mı yoksa bu adamı sizin -teknik direktörlerin- gözünde joker yapan]?
    -bu takımda yapman gereken, önem arz eden en büyük şey, disiplini sağlamak ve motivasyon konusunda birazcık daha başarılı olmaktır. ha sen elinden geleni yapıyor musun? belki de yapıyorsun. ben yine dışarıdan konuşuyorum ancak hiç de öyle görünmüyorsun be kaptan... oyuncuların sana saygı gösterdiklerine pek inanmıyorum açıkçası.

    lincoln'ü kesmek ne kadar doğrudur disiplini sağlamak adına, uzun uzun düşünürüm bu konuyu.. ancak ceza verirsin, para cezası verirsin de daha sonra iyice stres topu haline getirmeyelim adamcağızı ne olur.

    saygılar.

    ben senden hala umutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın