• 4583
    2011-2012 stsl sezonu'nun ilk 12 haftasında 5 kırmızı kart görerek bu alanda lider durumdadır.

    gözü kapalı sallamak istemiyorum ama kartlara bi bakalım.

    ilk kartı fernando muslera, 21 eylül 2011 karabükspor galatasaray maçı'nda %100lük gol pozisyonunu engellediği gerekçesiyle görmüştü, hakem hatası olduğu herkesin malumu.

    servet çetin ve sabri sarıoğlu'nun kırmızı kart gördükleri 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı'na hiç değinmek istemiyorum, herşey zaten ortadaydı.

    ve 26 kasım 2011 galatasaray sivasspor maçı, ilk haklı kırmızımızı gördük ama pozisyon sadece engin'in kırmızı görüp biteceği birşey değildi, kaleci ceza sahası içinde engin'e kasten faul yapmış, sarı kart + penaltıyı haketmişti, bizim oyuncu kendini yere atmayıp sinirle hareket edince sadece o göze battı niyeyse hakem üçlüsünde. elmander'in kırmızısı ise tam bir komedi, maçı izleyen kimse vermez bu kartı, müdahelenin oyuncuyla hiç bi ilgisi olmadığı aşikar, adam bambaşka yere yönelmiş o sırada görmeyerek önündeki elemanın ayağına basmıştır. buna da kırmızı gösteren hakeme selam ediyoruz.

    sonuç olarak 5 kırmızıdan sadece birini*, onun da nasıl olduğunu anlattık, hakederek yemişiz. bu belki herşeyi anlatmaz da çok şeyi anlatır. yönetimin bunları bir rapor olarak hazırlayıp, medya karşısında olmasa bile mhk'nın karşısına çıkıp hesabını sormalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın