resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2243
    uefa kupasını alana kadar başarıya aç, ihtiras sahibi hırslı bir adamken son zamanlarda doymuşluk dinginlik üzerine yerleşmiş gs teknik direktörü.

    26 kasım 2011 galatasaray - sivasspor maçında hakemin kararlarında haklı olduğunu söylemiş. floryanın suyuna sakinleştirici kas gevşetici zerkediyorlar sanırım. futbolcular hariç herkes de o sudan içiyor olabilir. yönetim teknik heyet floryadan girdimiydi senelerdir bir dinginlik hakim. ezik büzük bir camia haline geldik. hakemin verdiği kararlar doğruymuş!! yahu biz verdiklerine değil vermediklerine kızıyoruz bunu anlamıyormu bu takımdaki en güvendiğimiz adam olan teknik direktörümüz fatih terim?

    ilk penaltıdan önce bir penaltı var onu vermedi hadi neyse dedik. ama engin'in pozisyonunda tamam engin bir "şapşallık" yaptı ama ondan önce kalecinin enginin ayağına basıp onu iteklediğini görmedi mi o maç boyunca, hakemin gs lehine verdiği hiç bir kararını hakemden önce vermeyen yan hakem? orta hakem? görmedi mi bu pozisyonu? orada oyunu durdursa kaleci çift sarı karttan oyundan atılacak ve penaltı kullanacağız. hadi onu geçtim o zaman kaleciyi engellemekten oyunu durdurup engin'e neden sarı kart vermiyorsun. çünkü orda birşeyler olmuş. ama hiç birini yapmıyor arkasını dönüyor ondan sonra bekliyor enginden o hareketi yapmasını resmen. (tekrar söylüyorum engin'in hareketi tamamı ile şapşallık).

    hemen ardından elmander'e bir kırmızı çıkardı bir baksalar elmander aksiyonunu kaybetmiş yorgunluktan ayakta zor dururken koşuyor. o arada oyuncuya değil topa bakıyor ve orada adamın gerçekten ayağına basıyor. bunun cezası kırmızı ise direk bilinçli o ayağa basmanın cezası ne? sonrasında tribün olaya giriyor, ıslıklamalar protestolar ve benim pegasustan gördüğümü yan hakem ve hakem göremiyor, 92. dakikada ayhan'ın durduk yere kendini yere atmasına faul veriyor. benim hocam da çıkmış hakem iyi maç yönetti diyor.

    vallah kafa bu olduğu sürece bize her şeyi yaparlar (kibarlaştırıyorum). ve bu anlamda en güvendiğim adam olan fatih terim, pasifflora almış gibi hareket ediyor maçlarda. öyle ceketini yere atmasını, terlemesini, saha kenarında bağırmasını istemiyoruz ama camiasına, taraftarına, takımına sahip çıkmasını istiyoruz.

    söyle fatih hocam çok şeymi istiyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın