• 4554
    su anda ihtiyaci olan 3 oyuncu da gurbetcidir. orta sahaya yaraticilik mi kazandirmak istiyoruz? biraz kesenin agzini acarak toplam 10-12 milyon euro bonservis ucreti vererek hamit, mehmet ekici ve gokhan tore'yi kadromuza katabiliriz. ha bu oyuncular gelir mi? bilmiyorum. paradan cok baska turlu ikna edilmesi gerekiyor her birinin.

    hamit sakatligi duzelmesine ragmen en fazla yedek olabiliyor real madrid'de. fatih terim'in de cok sevdigi birisi oldugundan terim sayesinde takima liderlik yapmasi icin getirilebilir. hamit de bunu ister diye dusunuyorum. zaten kardesi de turkiye'ye geldi. yari devrede olmasa da sezon sonu mutlaka alinmali. real madrid bedavaya birakabilir.

    gokhan tore ise chelsea'den yeni transfer edildi ama her hafta ilk 11'de oynamiyor. oynasa bile mutlaka ikinci yari oyundan cikiyor. ancak yasinin henuz 19 olmasi, hizi ve teknigi dusunuldugunde hamburg'un odedigi fiyatin biraz uzerine cikarak alinabilir. belki "ben avrupa'da oynamak istiyorum" diye tutturabilir ama yine fatih terim etkeni ve gelecek sezon hayirlisiyla sampiyonlar ligine katilirsak ikna etmek cok da zor olmaz diye dusunuyorum. 3-4 milyon euro civari bir bedel ile alabiliriz.

    mehmet ekici ise iclerinden belki de en zoru. aslinda gokhan tore icin gecerli olan bircok sey onun icin de gecerli. fatih terim, gelecek yil sampiyonlar ligine katilma ihtimalimiz vs.. sezon sonu gelmesi kolaylasir. ancak, mehmet ekici, gokhan'a gore daha goz onunde, tecrubeli ve pozisyon olarak daha onemli bir mevkide oynamakta. ayrica bu sezon basi bayern munih'ten werder bremen'e transfer oldugunu da unutmamak lazim. bremen kolay kolay birakmaz. mehmet'e yatirim yaptiklari kesin. biraz onem verirsek, uzerine dusersek mehmet'i ikna ederiz bence. gokhan kadar olmasa da o da takiminda cok cok fazla sure almiyor. henuz her mac 90 dakika oynayamiyor. werder bremen'in agzi sulanmadan ellerinden kapmak lazim. bremen 5 milyon euro odeyerek almisti sezon basinda. dolayisiyla 6-8 arasi bir para isteyeceklerini dusunuyorum.

    dusunsenize, selcuk ve melo ikilisinin onunde hamit, mehmet ekici ve gokhan tore uclusunu.

    -------------- muslera -------------

    sabri* - semih - ujfalusi - balta

    ---------- selcuk - melo -----------
    - hamit ---- mehmet --- gokhan

    ------------- elmander* -----------
App Store'dan indirin Google Play'den alın