resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2209
    elindeki oyuncu kadrosu yerleştirmek istediği düzenin kadrosu değil. elinde iyi bir cevher vardı ama onu pek düşünmedi. yekta kurtuluş.
    eğer yekta'yı sol kanatta veya sağ kanatta düşünseydi hem defansif sorumluluğu açısından hemde oyunu biçimlendirme açısından katkı verebilirdi. yekta onun yerleştirmek istediği düzenin adamıydı. geç kullandı ama talihsiz bir sakatlık yaşandı.

    oyuncu kadrosunun onun istediği düzeni sağlayamacağına gelirsek, evvela kanat oyuncuları hem defans yapıp hemde hücum yapabilecek tipte oyuncular değil. defans yapsalar hücumda etkisiz kalıyorlar. bu düzenin oturması için hayvani gücü olan, hücumda etkinliği sezonda ortalama 10 gol atabilecek potansiyeli olan iki kanat oyuncusundan geçiyor. böylelikle hücumdaki elmander veya baros'un her maçta superman olmasını beklemeyeceğiz. bu oyuncu kadrosuyla bu düzende devam edeceksek hücumda bize elmander değil superman gerekiyor. her yere basacak, her yere koşacak, geri gelip top alıp gidecek, uçacak, kaçacak bir adam lazım.

    imparatora güveniyoruz tabiki ama günümüzün futbolunun şartları çok çabuk değişiyor. bu değişime ayak uyduranlar başarıyor.

    en iyi o biliyor en iyi savunma hücum yapmaktır. peki biz kaç hücumcuyla oynuyoruz? 1. maalesef mentalite olarakta 1 forvet oynuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın