• 101
    karşılıklı goller beklediğim maç. ujfalusi-semih tandemi tam olarak oturmadı. takım savunmasında ve özellikle duran toplarda ciddi sıkıntılarımız var. beşiktaş'ın da en etkili olduğu alanlar bunlar. terim'in hücum oyunundan taviz vermeyeceği de düşünülürse ligin en kötü savunmalarından birine sahip beşiktaş'a gol atmamız işten değil. 1 golün galibiyet için yetmeyeceğini düşünüyorum. mevki olarak kilit nokta orta saha olur. ernst-necip-veli gibi mücadeleci oyunculara karşı melo-engin-ayhan oynayacaktır. fatih terim orta sahada sabri ya da eboue ısrarına devam ederse net söylüyorum puan bile hayal olur. 90 dakika özellikle orta sahada mücadeleyi asla bırakmamamız çok önemli.

    kanatlar beşiktaş'ın bir adım önde olduğu kısım. solda riera'nın bir türlü form tutamayışı sağda istikrarın olmayışı bizim için handikap. her ne kadar bu sezon nal toplasalar da maç seçen simao ve quaresma gibi oyuncuların performansları da önemli. hilbert de çok tehlikeli çıkışlar yapabilen bir isim. "galatasaray'ı iyi etüt ettik" diyen carvalhal'in kanatlardan saldıracağını düşünüyorum. bizim gol silahımızsa elmander olacak. dediğim gibi sık sık bireysel hatalar yapan beşiktaş savunmasını özellikte göbekten çok zorlarız.

    bana göre bir diğer kilit adam selçuk inan. kesinlikle ve kesinlikle melo'nun yanında oynamalı. defansif yönü ön planda olmalı ve topları geriden dağıtmalı. forvet arkası oynayacak adam bu kadroda engin baytar'dır. kontra ataklarda da kapalı oyunda da üretkenliğimizi ve hücum gücümüzü belirleyecek isimlerden biri olmaya adaydır.

    derbi kazanmayalı çok oldu, ama takım da oldukça değişti. oyuncularımızın derbi sınavını çok merak ediyorum her şeyden önce. alınacak bir galibiyet über moral katkısı yapar bundan önceki tüm kayıpları unutturur. sıralamada yakınımızdaki manisa, belediye ve trabzon'un puan kaybettiği haftada beşiktaş'ı da yarış dışı bırakmak kaymaklı ekmek kadayıfı gibi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın