resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 1446
    mehmet ali birand kendisiyle yediği yemekten güzel haberler vermemiştir.

    1. sıkı bir forvet alacakmış. ama bu forvetin ilk maçta aşil tendonu kopabilir. yepisyeni forvet murdar olabilir. bunun için katiyetle alınmamalı.

    2. federasyonun kararına boyun eğerek adnan polat gibi duruma düştü. yani galatasaray'ımız kafasına göre hareket etmeli deli dumrul gibi. ne de olsa uganda'da yaşıyoruz. bence ünal başgan istiklal caddesi'nin girişine bi sandalye atmalı. caddeye girenden on lira, girmeyenden yirmi lira almalı. itiraz eden olursa da korumalarına dövdürmeli adamı. adamlar dayak içinde kalmalı.

    3. nbaden gelecek yeni yıldız takım dengesini etkileyebilir. hatta bu kadar güzel bir takım kurmuşken on yıl, on beş yıl, hızımızı alamazsak yirmi yıl falan aynı oyuncularla gidelim bence. aksi takdirde basketbol şubesi istifa etmeli. oktay mahmuti basketbolu bırakmalı. hatta kendini şaraba vurarak sur diplerinde yaşamalı.

    4. hiçbir yönetim bulunmaz hint kumaşı değildir. kendilerini bir şey sanmasınlar. güneş gözlüğü takıp ortalarda dolaşmasınlar. artistlik yapmasınlar. galatasaray'a komünizm lazım olursa onu da biz getiririz.

    5. galibiyeti tribünle kutlayamayacaksak ne anlamı var? bunun için sahaya çıkmayalım. hükmen mağlup olalım. beşiktaş maçına paf takımla çıkalım. hatta sutopu takımıyla çıkalım. daha güzel olur.

    kendine gel ünal başgan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın