resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 540
    yazarlığımın ilk mesajını bu denli üzücü bir olay için yazdığıma üzülüyorum. çok değil yaklaşık 1 ay önce tapılan bu adam galatasarayımızın efsanevi kaptanı; fakat çaylak teknik direktörü tarafından harcanıyor. hamburg maçında önünde nonda gibi verimsiz bir forvet ile oynamak zorunda kalmış; ki bence gayet yararlı paslar atmış ama bunları nonda değerlendiremediği için oyundan alınmıştır. verdiği tepkinin boyutunun ağır olduğuna hemfikirim fakat o tepki yanlış bir tepki değildi! bu tür oyuncular maçın kaderini bir anda değiştirebilecek oyunculardır. bir pas verebilir bir şut çekebilir ve maçın kaderi değişebilir. hamburg'ta atılan golde lincoln'ün katkısı var, bordo'da atılan 4 goldede lincoln'ün katkısı var, o gece nondanın aşırtma şutu gol olsaydı biz yine lincoooooln lincoooooln diye bağırıyor olacaktık.

    bizim çok büyük bir eksiğimiz var o da çabuk kararlar vermek, ölçmeden biçmeden. bunu aynen skibbe'yi gönderirkende yaptık webaslan ve eksisozlukte o sıralar bir yazı yazmıştım. umarım bu yazdıklarımı bir bir yalar yutarım ama skibbenin gitmesi ile uefa'da şampiyonlukta gitti diye. ve bu yazdığımın çıkacağına adım gibi emindim. biz bir ligin yarısında takımı sadece dışarıdan izleyen bir adamı bu takıma getirdik ve bu adam takımı sırtlayan lincoln için ben lincoln falan tanımam kapris yapanı silerim gibi açıklamalar yaptı adamı baştan kaybetti. futbolculuk yılları sırasında sürekli itiraz eden bülent korkmaz "takımım için birşeyler yapmak istiyorum ve oyundan çıkmak beni üzdü" diyen bir adamı şampiyonluk yolunun en önemli maçlarından birinde yedek soyunduruyor. helal olsun bülent korkmaz helal olsun galatasaray yönetimi ve helal olsun lincoln suçludur diyen at gözlüğü giymiş dostlarım. atın artık bu at gözlüklerini bırakın bu egolarınızı. umarım lincoln eskişehir maçında oynatılmaz ve bu takımdan gider çünkü böyle bir tavıra yakışacak bir hata yapmadı boş yere kulübede çürümesin. hatta bir isteğim var giderken yanında aydın yılmaz'ı da alsın hala ümit karan'a, hasan şaş'a kaldıysak aydın'ın oynayacağı zamanlarda mehmet güven'e serkan kurtuluş'a güveniyorsak aydın'da bu takımda durmasın artık.

    son olarak tekrarlıyorum bize çok mutlu bir yarım sezon geçirten cassio de souza soares lincoln'ü bu takımdan uzaklaştıran bülent korkmaz'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın