resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 539
    eleştirilmeyen idam edilen oyuncumuzdur. son 2 maçı 3 maçı eleştirirsin anlarım bir nebze*. ama iki senedir beraber olduğun oyuncuna, ligde de uefada da şu ana kadar geldiğin yerde teri, golü, emeği olan oyuncuna bu takıma hiç-bir-şey vermedi demek nasıl bir adalet terazisidir? bir ay önce prensti de kurbağaya mı dönüştü? kurbağaydı madem de niye fark edemedik aylar önce? bu adam psikopat o zaman isteyince oynuyor istemeyince oynamıyor. bu kadar basit dimi her şey. aylar öncesiyle şimdi arasında 7 farkı bulmalı. ne oldu? ona bir mesaj verildi ve o mesajı aldı. niye başkaları almıyor bu mesajı? burdaki birçok arkadaşımızın dediği gibi 'sensiz de yaparım ben lincoln' dendi. eee ne bekliyorsun bunun üstüne? niye bile bile onsuzluğu seçenlere birşey demiyorsun? çocuk bile bilir lincoln'ü bitirmenin yolunu. ikidir maçı çevireceği yerde al oyundan, bir şeyler yapabilme ihtimaline sırt çevir sonra da maç mı aldın ki zaten bugüne kadar de.

    ayrıca lincoln'nün hamburg maçında bilerek oynamadığını söylemek acımasızlıktır. evet belki çok etkili değildi ama bir şeyler de yaptı göremesek de. baros'un attığı golü tekrar izlemeye davet ediyorum herkesi. lincoln'ün açtığı ve eliyle işaret ettiği golün atıldığı boş alanı. ama sen başına vurulsa da döktürsün diyorsun. niye başına vuruyorsun o zaman?

    ama yıkılsın her şey onun üstüne yıkılsın. daha önce medyanın uydurması görülen haberlere şimdi itibar edilsin. her yönden ateş edilsin. hayat da böyle değil mi, futbol hayata benzeyen bir oyun nasılsa. terk ettiğin sevgiline ben seni hiç sevmemiştim ki zaten demek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın