resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 530
    yerine juninho gelince şunlar olacaktır. galatasaray'dan büyük olmadığı kendisine hemen anlatılcak, ama başkalarının bazen büyük gibi davranabileceği de hatırlatılacaktır. olur da bir maçta çıkarıldı diye sorun yaparsa hani yapmaz da o davranış sadece lincoln gibi birine ait de işte olur ya yaparsa bir dahaki maçta hedef ne olursa olsun, o maç şampiyonluk için önemli de olsa, iki gün sonra uefa maçın da olsa kurbanlık koyun gibi cezası o maça hem götürülüp hem oynatmamak olacak. kişisel güç gösterilerine maruz kalacak. oyunu değiştirebileceği anlarda oyundan alınacak ki galatasaray'dan büyük olmadığı kafasına tekrar vurulabilsin ve bazılarının ona ders vermeyi maç ne olursa olsun, hangi önemde olursa olsun erteleyemeyeceğini görebilsin.

    eğer olur da hani yapmaz ama bu güç gösterileri karşısında performansı düşerse, kafası karışırsa bütün oynadığı futbol, attığı goller, takımı sırtladığı zamanlar bir yanılgı olarak konuşulacak, parladı söndü denecek. üzerinde yapılan ayrımın, güç gösterisinin hesabı kimse galatasaray'dan büyük değildir diye otorite sahiplerine sorulmayacak. hesap juninho'ya sorulacak, kafana vurulsa da önemli olmadığın sen yine de tavır yapmayacaksın diye. alkşılayan eller parlayan yıldızlarına saman alevi muamelesi yapacak, alkışlar susacak ıslıklar konuşacak. 17 maç oynayıp sonra bir şeyler değişince parlamıştı söndü denecek, kaldırıp atılacak. niye diye düşünülmeyecek. hiç mi suçu yok onu bu hale getirenlerin denmeyecek. çünkü yıldızlar bu ülkede saman alevi misali parlayıp sönen onurdan yoksun insanlar. ayaklarına vurulasıca, istenmediğinde taraftarın önüne günah keçisi gibi konulasıca insanlar. öğrenecek juninho da kimse galatasaray'dan büyük değildir. öğrenecek bu forma kutsaldır, nasip olmaz kimseye. nasip olması istenmeyebilir şaşırmayacaksın sen yine de savaşacaksın. hocan alsa da elinden silahını olsun savaş sen onurun buna bağlı. şaşıracak juninho olup bitene hani şaşırmaz da yapmaz da, olur da şaşırırsa bütün bu olanlara gidecek, gönderilecek. yerine messi gelsin denecek o gidince de kaka gelsin aranacak sürekli onurlu oyuncular. bu devran böyle dönüp duracak.

    öğrenecek gelenler kendisinin galatasaray'dan büyük olmadığını ama onu iki günde tarumar edenlerin galatasaray'dan büyük olduğunu, olabileceğini. kendisine bu kıymetli bilgi öğretildiği için minettar kalacak. bize de bu minnetin gururunu yaşamak kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın