resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2176
    11 kasım türkiye hırvatistan maçı öncesi kendisi ile konuşma şansı bulduğumuz hocamız.
    mümkün olduğu kadar muhabir düzeyinde yorum yapmadan yaşadıklarımı sizinle paylaşmak isterim.

    pegasus üstte bulunan lokantada ailecek ve bir kısım arkadaşlarla (18 kişi) yemek için yer ayarladık.

    lokanta'da en kalabalık masayı oluşturduk. yemek esnasında önce fatih hocanın eşi, ardından hasan şaşve ümit davala, arkasından claudio andre mergen taffarel ve eşi arkamızdaki masaya oturdular. ardından fatih hoca geldi. bir kaç hoş muhabbetin ardından yemek sırasında fatih hoca parçalı forma giymiş oğlumu ve masadaki diğer 3 küçük çocuğu yanına çağırdı ve fotoğraf çektirdi. (rahatsız olmasınlar diye biz bir şey söylemeden kendisinin söylemesi oğlumu ve masadakileri ayrıca mutlu etti bu yönü ile hocamıza ayrıca teşekkür ederim)

    masada kuzenim ve abimle konuşurken ulen o kadar atıp tutuyorsunuz hoca burada gidin de derdinizi anlatın ayarında konuşurken fatih hoca bunu duydu ve masaya geldi ve 10 dakika bir röportaj havası oldu. hocanın masaya gelişi sırasında masamızın gösterdiği ilgiye güvenerek birazda ukela sorular sorduk özetle aşağıdaki şekilde; (bazı noktalarda oyuncu isimleri vermek uygun değil diye düşündüm ancak yazarlar isimleri anlayacaktır)

    hocam ..... ,
    beyler sabır popescu geldiğinde ilk 4 ayı hatırlayın, sizden ricam bu adamın kariyerine bakın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

    hocam ...... sol açık oynasa,
    tabi ki yeri orası takımın içinde adam kazanma gayretimiz de var siz merak etmeyin.

    hocam ......,
    genç takımdan onu takıma ben çıkardım. burada isim önemli değil beyler ....., ...... veya x daha önce açıkladım çok şeffaf davranmaya çalışıyorum şans verilen oynayacak oynamazsa oynamazsa çaresine bakılacak.

    hocam ........ şurada ..... da oynayınca daha verimli oldu.
    orada benim de hatam olabilir. sakatlıklar, bir yandan adam kazanma 17 (yada 18 dedi) oyuncu gitti 8 (veya 9 dedi) oyuncu geldi, adaptasyon, zaman, sabır.

    hocam ....... maçı,
    oyuncularımızdan .... oyundan çıkardım, adam seyirci tepkisinden komposto gibi olmuştu. seyirci olarak lütfen dikkat seyirci tepkisinden müthiş etkilenmekte bu oyuncu.

    hocam topçular seyircilerin tepkisinden nasıl etkilenmekte.
    inanılmaz. oyundan çabuk düşenler olmakta. birde son 2 yılda yaşananlar, öz güven en büyük sorunumuz.

    hocam ...... ön libero oynasa,
    daha zamanı değil biraz daha pişmesi lazım.

    son olarak bir soru üzerine milli takım ile ile ilgili bir açıklama yaptı kendisine yapılanlarla ilgili, maçın ardından kendisine hak vermemek mümkün değil dedik.

    özetle, hocamız son derece alçak gönüllü, bi bok olmayanların egosu yanında egosu yüksek denen hocamızın egosunu öpüp başımıza koyalım. bir soruya bende hata yaptım demesi ise egosunun söylendiği gibi değil normalin altında olduğu bile söylenebilir.

    maçın başlamasına 30 dakika kala kalktı ve diğer yardımcıları ve misafirleri ile birlikte maçı seyredecekleri bölüme gitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın