resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2161
    türk futbol tarihinin en büyük teknik direktörüdür. galatasaray'ımızı 4 yıl üst üste şampiyon yapmış ve kurduğu efsane kadroyla hiç bir türk takımının alamadığı uefa kupası'nı alma başarısını göstermiştir. fatih terim'e galatasaray futbolcularının gözünden bakalım:

    fatih terim çok büyük bir isim. sadece türkiye'de değil avrupa'da da nam salmış biri. ben de gerek kulüp gerekse milli takım bazında kendisine karşı oynama fırsatı buldum. şimdi de kendisiyle çalışma fırsatı bulacağım. o yüzden benim için çok büyük bir gurur ve zevk olacak. onun söylediği direktiflere uyarak, saha içinde ona en iyi şekilde yardım etmeye çalışacağım.

    albert riera

    galatasaray'ı tercih etmeden önce arsene wenger ile görüştüm. bana teknik direktör fatih terim'in büyük hoca olduğunu söyledi. ama seçimi bana bıraktı. roma da istiyordu, ben de galatasaray'ı seçtim.

    emmanuel eboue

    elbette, fatih terim ve kaleciler için çok büyük bir isim olan taffarel, ikisi de futbol camiasının, dünyasının çok büyük isimleri. benim için bu iki büyük antrenörle çalışmak çok büyük bir keyif olacak.

    fernando muslera

    galatasaray'a gelmemdeki en büyük faktörlerden biri hem kulübün büyüklüğü hem bu derbi atmosferini yaşamak. bunlar bir araya geldi. ayrıca fatih terim ile konuştum. onun büyük bir isim olduğunu anlatmaya gerek yok zaten. onun da söylediği olumlu sözlerle birlikte galatasaray'a transferim gerçekleşti.

    felipe melo

    fatih terim ismi hakkında bir araştırma yapmaya gerek yok. bütün dünya çapında tanınan, türk milli takımıyla, galatasaray'la yaptıkları ortada olan çok iyi bir teknik direktör. bir an önce onunla buluşup, onun için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.

    galatasaray çok büyük bir camia, çok önemli bir isme sahip. çok büyük bir taraftar topluluğuna sahip. çok önemli bir teknik adamla, fatih terim'le çalışma fırsatım olacaktı. bu etkenler bir araya gelince burayı seçtim.

    johan elmander

    çok önemli bir teknik direktörle çalışıyoruz. tabi ki dünya çapında tanınan bir teknik direktör. kariyerine baktığımızda çok önemli kulüplerde çalışmış, çok önemli başarılara imza atmış bir teknik direktörle çalışıyoruz. o da bizim için büyük bir avantaj, şu anda da hazırlık dönemindeyiz onun verdiği direktiflerle en iyi enerji yüklememiz ve sezona en iyi şekilde hazırlanmamız lazım. ki iyi bir sezon geçirelim.

    tomas ujfalusi
App Store'dan indirin Google Play'den alın