resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2152
    başarı için sadece bir kaç ögeye ihtiyacı olan kişidir. bunu şöyle açıklayayım:

    devirlerden orta çağ veya ejderha devri *. bu devirde 4 sınıf vardır (savaşçı, büyücü, elf ve kenderler).

    bir afet ortaya çıkar ve bu dört kahraman bir araya gelir dünyalarını kurtarmak için. hepsinin macera içerisindeki rolleri zaman zaman kullanılarak dünya kurtarılır. bu roller fena halde futbola benzemekte.

    şimdi 2-3 sezondur afet yaşamataydık. kurtulmamız için ihtiyacımız olan şeyler bunlar;

    *savaşçıyı açıklamaya gerek yok. her mevkide bulunmalıdır ki grandenin elinde yeterince bulunmaktadır.
    *elfler uzun mesafe görüşü, zekiliği ve türüne olan korumacalığı ile bilinir. bunların futboldaki görevi ota saha ve forvettir. akıllıca oynayıp hem defansif hem ofansif görevleri yerine getirirler. takımın önderliği onlardadır. bu seneki transferlerle bu açığı kapadık *.
    *kenderler hızlı, elleri çabuk*), zor zaman adamı. kaleciyi tarif ettim değil mi *. orda da böyle geçer basit hatalar yaparlar ama zor zamanlarda gün yüzü görmenizi sağlarlar. elinden top kaçırıp, imkansızı çıkarmak gibi. buna da sahibiz ne ala.
    *büyücüler...zeki, şımarık, karanlık, umursamaz, etki gücü yüksek, genel gücü düşük, yetenek sahibi sınıftır. bunlar bilhassa forvet arkası oyuncularıdır*. önde olduğumuzda işe karışmayan, zor maçların cankurtaranı yani. 85 dk yatsa 5 dakikalık etkisi yetecek oyuncudur tabiri caizse. işte bizde bundan yok. bunun kanat versiyonundan bile yok. bu eksik ögeyi tamamladığımızda; afet bitecek, güzel günler gelecektir.
    **bir de paladin vardır ki tanrı rolünde. yol göstericidir, ışığıdır insanların. o da taşıdığımız ruhtur, asaletimizdir. herkese yolunu gösterecektir.

    sonuç: terim bu takıma başarı kazandırmak istiyorsa büyük çapta, mutlak olan; bu tarz bir oyuncuya ihtiyacı var. o da bunun farkında ve istiyor böyle bir oyuncu. lakin bu oyuncaya nasıl davranacağı benim asıl merak ettiğim. ağırlığı olan bir oyuncu gerekiyor. yoksa terim harcar gibi. bekleyip göreceğiz. alınmama gibi bir süpriz olmasında. en azından denemiş oluruz.

    not: lağım cüceleri falan var da onlarla bu başlığı kirletmeyeli. kısmetse başka başlığa *.
App Store'dan indirin Google Play'den alın