resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 919
    5 kasım 2011 galatasaray mersin idman yurdu maçında aslında kendisine çok fazla iş düşmedi. mersin'in 2, çok zorlasak 3 tane ciddi akını vardı. fakat geldiğinden beri onda gördüğümüz belki de tek handikap çıkışlarının biraz kontrolsüz olması. eğer çıkıyorsa o topa dokunmayı başarmalı. penaltı yaptığı pozisyonda her ne kadar defansın ve topu kaptıran riera'nın hatası büyük olsa da ya çıkarak topa dokunmayı başarmalı ya da düzgün bir şekilde açısını kapatarak ayakta kalmalıydı. tabi ki oturduğumuz yerden ahkam kesmek yalnış olur ama nacizane görüşlerim budur. sonuç olarak eminim ki bu durumu taffarel çözecektir. yoksa o her çıktığında yüreğimiz ağzıma gelecek.

    penaltıyı kurtarmasından da bahsetmezsek haksızlık olur. bana her ne kadar şans kurtarışı gibi gelse de, yıllardır penaltılarda köşeye giden topu seyreden kalecileri gördükçe onun yaptığı işler muhteşem geldi bu bünyeye. penaltı kurtarma özelliği olduğunu öğrenmek de bir diğer sevindirici haberdi aslında.

    tüm bunların dışında oldukça güven veren*, refleksleri kuvvetli ve oyunu iyi başlatabilen bir kaleci. umarım daha da iyi olacak.

    bayramın kutlu olsun nando.
    çalışmaya devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın