• 4489
    noksandır. kaliteli ya da kalitesiz demiyorum. noksan. noksan bu takım. 5 kasım 2011 galatasaray mersin idman yurdu maçında mersin adına oyuna sonradan dahil olan adamlar: nduko, kamanan, ilhan özbay. bir de hiç oyuna giremeyenler var: beto, amoah..

    ben bu sene hiçbir maçta, hatta geçtim bu seneyi, son birkaç yıldır kulübemizin bu denli zengin olduğu bir maç hatırlamıyorum. baros sakatlanınca, tüm yollar istesen de istemesen de elmander'e çıkıyor. kazım sakatlanınca, aydın'a kalıyorsun ki bence öl daha iyi. bugün riera alternatifi olmadığı için sahada. belki de alternatifi olmadığı için bu kadar formsuz.

    kafaya oynayan bir takımda 5-6 çok iyi adam olur. 10-11 iyi adam olur. 3-4 bir şeyler olmaya namzet genç olur. 3-4 de yeteneksiz olsa da karakterli, joker olarak kullanabileceğin futbolcu olur. bizde çok iyi adam sayısı 2, bilemedin 3. iyi adam sayısı 7-8 ki esas sorun bence burda. kulübeye tamamen çöp muamalesi yapıyoruz. kadro dar. play offlu bir lig için dardan da dar. ve buna rağmen bu kadronun içinde tamamen idmanlardaki çift kalelerde kullanmak için kadroda tutulan emre çolak gibi, aydın yılmaz gibi, serkan kurtuluş gibi adamlar var.

    şu durumda liderin 3 puan gerisinde olmak, başarıdır güntekin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın