• 970
    bu sene euroleague'de son 16'ya kalmak büyük başarı olacaktır. seneye son 8, sonra da final four ve kısmetse şampiyonluk. o yüzden bu sene beklentilerimizi çok yüksek tutmamalıyız.

    türkiye liginde en kötü yine final oynamalıyız diye düşünüyorum. hatta şampiyonluk gelirse süpriz olmaz. ancak bir anadolu efes gerçeği var, kadroları çok kaliteli, nba patentli oyuncuların yanında avrupa'nın tecrübeli oyuncularını da kadrolarına kattılar ve türk oyuncularının çoğu milli takım oyuncusu. şu an bireysel olarak çok kaliteli görünselerde takım olma konusunda sıkıntıları var, ancak bu uyumu aştıklarında çok zor bir rakip olacakları kesin.

    bence fenerbahçe ülker devri sonra erme yolunda, ligde yarı finale kadar gelebilceklerini düşünüyorum. euroleague'de gruptan çıkabileceklerini düşünmüyorum.

    oktay mahmuti basamakları emin adımlarla çıkmasını seven bir koç, takımı saman alevi gibi parlamayacaktır. elde ettiği her başarı kalıcı olacaktır ve üstüne koyarak ilerleyecektir. bizim yapmamız gereken galibiyette mağlubiyette bu takıma destek olmak. çünkü hepsi bu desteği sonuna kadar hakediyor.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın