• 294
    ne yani; şimdi bu bana ve arkadaşlarıma iftira atan, yalancı, her köşeye sıkıştığında, ayarı yediğinde mağdura yatıp bizi sağa sola şikayet eden bu adamın moderasyon tarafından - tasvip etmesem de halka açık oylama sonucu olması ile bir nebze en azından demokratik diyerek kabullenebileceğim bir oylama sonucu - belki kabul etmeme coolluğu yapar bilmiyorum - moderatör olacağı ortamda hala uyarılmamasındaki, olay sanık ile katılan arasında hukuki mahiyet arz ediyor, kendi aralarında halletsinler, bize necilik yapmalarındaki maksat nedir?

    esas olan; ortaya atılan iddiayı töhmet altında kalanın çürütmesi değil, töhmet altında bırakanın kanıtlamasıdır. oysa görüldüğü üzre bu abimizin hakkımızda ortaya attığı iddialar, kendisi tarafından herhangi bir kanıt sunulmaksızın içi boş, kolpa ve iftira niteliği taşıyan bir hal almış ve ivmelenerek de devam ediyor. bürşşşş deme hakkımız olduğunu düşünsem de, yavaş gel saçın başın dağılmasın ehehehe demek daha uygun düşüyor. oysa bu ikazı moderasyonun yapması gerekmiyor mu?

    bu noktada benim kendisi ile herhangi bir bağım olmaksızın, vesile olması nedeniyle moderasyon ile alıp verememe boyutuna geçiyorum. cimbombastic olayının çözülmesi saniyeler sürecek bir iş iken etliye sütlüye karışmayıp böyle bir iftirayı görmezden gelmeleri bir adam kayırma sonucunu doğurmuyor mu? ben töhmet altında kalayım, bu iddiayı çürütmek zorunda kalayım ama iddiayı ortaya atan kafasına göre takılsın. oh ne ala missisipi amk.

    çamur atan kişi unutmasın ki önce onun elleri çamura bulanıyor ve buna müsade edenler ise en az o çamuru atan kadar suçludur. kanıtlanması basit bir tıktan ibaret olan bu durum için herhangi bir işlem yapılmaması ve bir tekzip yazısı yazılmaması, büyükşehir belediyesi'nin yeni çöplüğü olarak mideleri mesken bellediğinin kanıtıdır.

    beni kızdırmayın beyler. kelimelerin ucunu sivriltmek istemiyorum. basit bir şekilde halledilebilecek bir mevzunun bu boyutlara taşınmasındaki sebep karşı taraftan hala ve hala bir özür gelmemiş olmasıdır. hazmedilemeyecekse açık adres verilsin, bir koli maden suyu ile her daim hizmete hazırım. özür gelmediği sürece de bu başlıkta nkfvas entrysi görmeye devam edeceksiniz. tubikontinyut...
App Store'dan indirin Google Play'den alın