• 289
    abimiz belli ki bizim cimbombastic'i destekler nitelikteki entrylerimize alınmış olacak ki, hedef gösteriyor siz onu destekleyenlere bakın bir de diyerek. ( #806483 )

    bir nevi moderasyonu göreve davet ediyor bakın bakalım nkfvas ile cimbombastic aynı kişi mi diye. ya rabbel alemin. tamam, kafamız kendisinin idrak edemeyeceği türden bir şekilde çalışıyor ama nüans burada işte. ben hiçbir zaman kendisinin hesap edebileceği basitlikteki işlerle uğraşmam. o yüzden benim cimbombastic nickiyle bir üyelik kaydı yapma ihtimalim kürtajlanıyor haliyle.

    s3th için not : şimdi gelip bu sazana ne oluyor amk diyecek. bu adamı bir tek ben savunmuşum başlığının altında, haliyle laf bana geliyor, o yüzden bu yazıyı klavyeye alıyorum.

    yağmur yağsa bizden bilir hale gelen abimiz için bir paranoyaya dönüşmüşüz meğer, küskünün geldiği her yönde fıldır fıldır nkfvas'nin ya da genel adıyla şebekenin parmağını arar olmuş. bildiğin bay kambercilik oynuyor. yeeaa bunların da işi gücü benimle ama ben cevap vermiyorum, versem veririm de, değmezcilik ile bakın nasıl da iplememezlik yaparak kafakola alıyorum bebeleri görüyonuz di mi :cool tavırlarında. lan çok gülüyorum ya, bence yaran entryler başlığına taşısın biri bunu.

    ah be abi, biz olduğumuz halimizle zaten gereken cevabı gerektiği şekilde monte ediyoruz, ne diye başka nickler alarak heyecan peşinde koşalım. ve fakat; artık paranoya yapmana gerek yok, her taşın altında bizi aramana da gerek yok. kaşı kaşı nereye kadar, tırnaklarımı da düşünmek zorundayım artık.

    edit : hep yalanlar iftiralar, sustuysak bir yere kadar, aklınızdan çıkarmayın, bir de bu var; #788277. attığı iftiralar kanıt gerekiyor, kanıtlayamazsa yalancılığı ve her zora düştüğünde fenerbahçe gibi mağdura yatışı ayyuka çıkacak. ne zaman özür dileyecek bilmiyoruz, ailecek bekliyoruz. sahi ne zaman özür dileyeceksin panpa?
App Store'dan indirin Google Play'den alın