• 65
    yüzleşen ikilinin de kendi açısından haklı olduğu bir durumdur.

    neden 1;

    koltukta oturan arkadaş muhtemelen erken saatlerde maça gelmiştir ve saatlerdir oradadır. ve herkes kale arkası orta kısımda kümeleştiği için bu arkadaşımızda o koltuklardan birine oturmuştur ki zaten stad full dolu olsa o arkadaşımızda büyük ihtimalle kendi koltuğuna oturacaktı. ayrıca kendisi yine büyük ihtimalle bağıran gruptan olduğundan bu grubun içinde olmak istediğinden kale arkası orta kısmına geçmiştir.

    neden 2;

    sonradan gelen arkadaşımız ise muhtemelen maça son 5 dakika kale zar zor yetişmiştir. ve haklı olarak kendi koltuğu hangi numaraysa orada oturmak istemektedir. en azından medeniyet bunu gerektirir.

    fakat işte her şey bu dakikadan sonra başlamaktadır. ne yazık ki burası da ingiltere değildir, burası türkiye'dir ve istesekte istemesekte yazılı olmayan kuralları vardır. erken gelen koltuğu kapar kuralı. ingiltere'de istersen maçın bitimine 5 dakika kala maça gel, koltuğunu boş bulursun ama türkiye'de böyle bir lüksün yok maleseftir ki. o bakımdan buradan ilgililere sesleniyorum koltuğunuzda başka taraftarı görmek istemiyorsanız stada en azından 30 dakika erken gelin ki sonradan tatsız olaylar yaşanmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın