• 1417
    az önce facebook'da fikstürün adaletsizliğini gösteren yazıyı paylaştım.fenerbahçeli arkadaşımın ilkolul 1. sınıftan bu yana arkadaşımın yaptığı yorum ; ne farkediyo hafta içi de koyuyoruz hafta sonu da.sonra ben devam ediyorum adamda cevap yine aynı.
    ne diyebilirsin ki bir şey diyebilecek olan var mı? boşuna çene çalıyoruz resmen benim dediğim şey şu oldu siz bizi 100 kere daha yenin tamam mı? ben yatıyorum iyi geceler.çünkü bunlara diyebileceğim bir şey yok çünkü bu adamların en büyük hayalleri bu , bizi yenmek adamın daha büyük bir başarısı yok çünkü hayal edemiyor ki daha büyüğünü,kafası basmıyor ki bir gün barcelona'yı , bir gün real madrid'i yeneceğiz diyemiyor adam.
    işte galatasaray taraftarıyla fenerbahçe taraftarını ayıran en büyük fark budur biz hep fazlasını hayal ederiz ben şampiyonlar ligi oynayalım yeniden barcelona'ya madrid'e çakalım diyorum adam galatasaray'a çakalım bize yeter diyor.ve bu yüzden fenerbahçe ile uğraşan taraftarımıza kızıyorum , kızıyorum abi bırakın eğlensin * bizim rakibimiz barcelona olsun real madrid olsun milan'a juventus'a koyalım içerde dışarda.bunlara * küfür de etsen anlamazlar , tatlı dille anlatsan da anlamazlar bırakın derbiden derbiye ilgilenelim biz de sadece.bizim derdimiz fenerbahçeyle fenerbahçe taraftarıyla olmasın bizim derdimiz şike yapan tüm klüplerle olsun bırakın fenerbahçeliler bizi yenmenin hayalini kursun.biz galatasaraylıysak bizim hayallerimiz farklıdır.
    biz bırakalım onların anasını ,bacısını onlar zaten kendi pisliklerinde boğuluyorlar ve ne yazık ki amaçları ordan çıkmak değil amaçları bizi de o pisliğin içine çekmek.kısacası çocukla çocuk olmaya değmez, bırakın spor konusunda tartışmayın.tarih zaten bizi haklı çıkardı,çıkarıcak.

    tanım : türkiye cumhuriyeti spor klüplerinden fenerbahçelilerin oluşturduğu topluluğa verilen ad.
App Store'dan indirin Google Play'den alın