• 4288
    ışık vermeye başlayan takımdır. en azından geçen sezon zerresini görmediğimiz hırs, istek ve pres var takımda..hakan balta bile uzun süre sonra iyi oynamaya başladı. kadromuzun yetersiz olduğu görüşüne ise kesinlikle katılmıyorum. 26 eylül 2011 galatasaray eskişehirspor maçında ilk 11'e giremeyen oyunculara bir bakalım: baros, sercan, yekta, ceyhun, eboue, muslera, servet, ayhan, çağlar. geçen sezonki aydın yılmaz, mustafa sarp, serkan kurtuluş, barış özbek gibi seçenekleri düşünün, bir de şu çeşitliliğe bakın. devre arasında da transfer yapılacağı söyleniyor üstelik.
    ayrıca neden şampiyon olamayacağımız ısrarla vurgulanıyor, onu anlamıyorum. kayseri karşısında rakip kaleye attığı tek şut gol olan fenerbahçe mi; bursa karşısında mucizevi 2 golle galip gelen, antalya karşısında ölüp ölüp dirilen beşiktaş mı; ligin en vasat takımlarından biri olan sivasspor'dan 3 gol yiyen bursaspor mu, sadece burak yılmaz'ın gününde olmasına bakan trabzonspor mu bizden daha iyi?
    bu takımın sadece üstüste 2-3 galibiyete ihtiyacı var. 2 ekim 2011 ankaragücü galatasaray maçı ve milli maç arasından sonra arena'da oynayacağımız bursa maçında alınacak üstüste 2 galibiyet hem takımın hem seyircinin kenetlenmesini sağlayacak ve şampiyonluk yürüyüşümüzü başlatacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın