resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1300
    bu sene başkanlığa adaylığını koyana kadar ,yalan yok, kendisi adını bildiğim birisi değildi. sonraları öğrendim ki kendisi sıfırdan bugünlere gelmiş, belçika' da yaşayan, 5 milyar dolar şahsi serveti olan, 70 yaşında her türlü hayat tecrübesini yaşamış bir kişi. ve tabi ki çok iyi bir galatasaraylı.
    gerçi adnan polat faciasından sonra kim gelse razıydık ama bu özellikteki bir kişinin kulübe başkan seçilmesi çok ama çok kişiye umut olmuştur. kendisinin de şu ana kadar ki icraatleri bu umutları haksız çıkartmamakta. gerek amator şubelere olan transfer bazındaki yatırımları gerekse futbol takımına elinden geldiği kadar pozitif yönde müdahalelerde bulunması ve gerekse mali yapının gerçeklerinin farkında olarak başkanlığı devam ettirmesi bizleri taraftar olarak olumlu düşünmeye itiyor. ha herşey dört dörtlük gitmiyor, özellikle futbol takımı hala istenilenin çok uzağında, stat konusunda atılması gereken çok adımlar var. kulübün gelir gider borç dengesi hala tehlikeli seviyelerde vs vs ama başkan ünal aysal bütün bunların üstesinden gelmek için olağanüstü gayret gösteriyor.
    bunun dışında beyefendiliği, usturuplu konuşmaları, asaleti ve bir büyük kulüp başkanına bile fazla gelen hal hareketleriyle gönlümüzü çoktan fethetmiş durumda.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın