• 24
    hiç biri balon oyuncular değil. her biri geldikleri, gittikleri yerlerde kendini kanıtlamış, kabul ettirmiş ve daha zamanları geçmeden transfer edilmiş oyuncular. eli yüzü düzgün, güzel transferler. oturmuş takımın işleyen demirleri olurlardı. biz de oynadıkları oyunlarda sorun yok. daha iyisini bekliyorum sadece*.

    *tabiki en iyisi melo. özelliklerini saymaya gerek yok orda burda yazdık, yazıldı. takıma iyi ki gelmiş, tam aradığımız adam. sonraki muslera. kalitesi belli. onun adı takımın takibinin pozitif yönde etkiler diye umuyorum, göz önünde olur çünkü böyle oyuncular her zaman. elmander çok iyi. beklenmedik goller atıyor. eboe iyi de daha iyi olması lazım en çok şeyi ondan bekliyoruz. ujfa o kadar lafla geldi***. ama cuk diye oturdu. ağır olsa da takımın en değişilmez isimlerinden biri çok net. riera'yı tam izleyemedik. tekniği yüksek. içe dönük oynuyor, pozisyon kovalıyor. yerine adam olsa forvet arkasında oynayabilir yetenekte.

    kötü olmasalar da fark yaratamadılar melo ve belki biraz elmander hariç. bu noktayı kaçırıyoruz gibi geliyor. henüz erken diyelim. hadi aslan parçaları gösterin kendinizi diyelim. en doğrusu bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın