resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 142
    bu akşam bir kez daha ne kadar büyük bir teknik direktör olduğunu gördük.

    2005 yılını saymazsak trabzonspor şenol güneş gelene kadar hobi olsun diye top oynayan bir takımdı. hatta 2006 sezonunda 14.lüğe kadar düştüklerini de hatırlıyorum. hiçbir yarışın içinde yoktu.

    şenol güneş 2009-2010 sezonunun ortalarında geldi. trabzon önce onur kıvrak diye mükemmel bir kaleci kazandı. burak yılmaz diye harika bir forvet kazandı. sonra türkiye kupasını kazandı. sonra ligde bir kaç basamak yükseldi. en sonunda fenerin elinden şampiyonluğu aldı.

    2010-2011 sezonunda 82 puana ulaştılar-ki bizim efsane şampiyonluğumuzdan sadece 1 puan eksik- ve averajla şampiyonluğu kaybettiler ki herkes biliyor kaybetmediler, birileri çaldı şampiyonluğu. bu sezon içinde sakatlanan onur kıvrak'ın yerine kaleye süper ligin vasat kalecilerinden tolga geçti ve herkesi kendisine hayran bırakan bir performans sergiledi. onun dışında pek çok kazma oyuncu da mükemmel oynadı sezon boyunca.

    2011-2012 sezonunun henüz başı ve deplasmanda inter'e* kök söktürdüler. külübede de şenol hoca değil yardımcısı vardı.

    tek kelime ile mükemmel. adamlığı ve teknik direktörlüğü tartışılmayacak bir insan. inşallah seni galatasaray'da ya da çok daha iyi yerlerde görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın