• 4145
    çok ciddi şekilde kafayı yemek üzereyim. arkadaş hala forvet forvet diye sağda solda ağlayanlar var. arkadaş ben mi körüm? yoksa salak mıyım? anlayamadım gitti. yahu ne forveti bu takımın ciddi şekilde ileriye top taşıyacak adama ihtiyacı var. zidane,hagi,maradona,zola,diego,lincoln,rossi,arshavin,rosicky,culio vs vs artık hangisini koymak istersen. yahu top taşınmıyor ileriye top. ileriye top taşıyamadıktan sonra forvete batistutayı alsan ne olur, gerd mülleri alsan ne olur. dün akşamki fener orduspor maçında, ordunun kaçırdığı goller gibi gol posizyonlarına girersin, o zaman dersin ki yok bu takıma forvet şart. arkadaşım ibb maçında pozisyonun yok. net bir pozisyonun yok. koskoca galatasaray takımının pozisyonu yok. pozisyonu olmayan bir takıma forveti alsan ne olacak. ha dersin ki arkadaş ben forvete c.ronaldo yu veya messiyi alacağım. tamam desteklerim. ama onun dışında kimi getirirsen getir, bu takımda gol atamaz. forvet forvet forvet miş...
    aç izle şu maçı bakayım kaç kere organize atak geliştirmişsin, atak yaparken dikine kaç pas yapabilmişsin, takımın atak yaparken ceza sahası içine ve çevresine kaç adam yerleştirebilmişsin. bir izle bunları ya, g.tünüzden element uydurmayın. sırf fatih terim forvet istiyorum dedi diye, aa bak forvetimiz yok ilk maçımızda gol atamadık diye gezinmeyin ortalıkta, mevcut forvetlere sallamayın.
    ulan dün culio denen adam bile ordusporda fark yarattı resmen, hani sizin yetersiz diye gezindiğiniz adam var ya adı culio, heh işte o adam bile. geçen senenin şampiyon takımına, lige yeni çıkmış bir takımın oyuncusu olarak kafa tuttu. ama yetersiz o..

    bu takımın forvete filan ihtiyacı yok. bu takımın bir oyun kurucuya ihtiyacı var. selçuk inan'dan oyun kurucu yaratmaya çalışırsak vay halimize... şahsi fikrim oyun kurucu yoksa eğer takımda 4-3-3 oynamak en mantıklısı, en azından devre arasına kadar. eğer 4-5-1 oynamaya devam edersek, bu sene çok kısır maçlar bizi bekliyor. en azından 4-3-3 de baros-kazım-riera-elmander-sercan gibi bir uç rotasyonu kullanabiliriz. orta sahada bol pas ile ileriye taşıyabiliriz. neyse t.direktör değilim, hiç de bilmem ama bir taraftar olarak bu takımın maestro ya ihtiyacı olduğu aşikar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın