• 4119
    iki veya daha fazla oyuncusu mevkisi dışında oynayacak ise hiç riske girmeye, illa sahaya çıkıp taraftarı kanser etmeye, "bir iki maçlığına geçici çözümler bunlar" diye kıvırmaya, abuk subuk bahaneler üretmeye gerek yok. sahaya çıkmayıp hükmen 3-0'a razı olsak da olur, ben kabul ederim şahsen. çıkıp desinler biz ilk on bire on bir tane gerçek adam bulamadık diye, kabul ederim, en azından bunun adı dürüstlüktür.

    hayatımda duyduğum en büyük ve en adi yalan "sahaya 11 kişi ile çıktığımız sürece problem yok"tur. var amk var. problem var. sikmeyin bizi duygusal zırvalar ile. seviyoruz diye götümüzden sikmeyin. en azından doğruları duymayı hak ettiğimizi düşünüyorum.

    yeri gelmişken değineyim, nefret ettiğim bir diğer yalan da "galatasaray'ın adının olduğu her yerde umut vardır" lafıdır. şu yüzden; çünkü bu laf istisnasız her zaman bir şeyler boka sardığında taraftarı uyutmak için söylenir. iyi günde asla hatırlanmayacak olan bir zırvadır bu. sıçıp sıçıp sonra da umut mumut yerler bizi.

    haddime olmayarak bu lafı revize ediyorum;

    "galatasaray sağ salim kaldırmışsa şeyini, ne umuda, ne de bir başka şeye ihtiyacı vardır."

    ha kaldıramamış ise "el şeyi ile gerdeğe girmek" diye bir deyim vardır ki cuk oturur. kendi işini kendin göreceksin, futbolda tesadüf, umut, şans, ıvır zıvır bel bağlanmaya değmeyecek şeyler bunlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın