• 4091
    taşları yerine gelince daha iyi olacak takımdır. ayrıca kimse söylememiş ama 2011-2012 sezonun başlangıcının ertelenmesi, aradaki 10'ar günlük tatiller ve milli takım araları takımın liverpool maçında iyice oturmuş ritmini inanılmaz bozmuş. tabi buna bir de arda turan'ın gidişini eklemek lazım.

    ilk maçlar her zaman zordur, hele bir de 6 yıldır aynı hoca ve taktikle oynayan takımlara karşı teknik kadrosu ve oyuncularının birçoğu değişmiş bir takım için çok daha zordur. açıkcası 11 eylül 2011 istanbul bb spor galatasaray maçı için beraberlik iyi sonuç olur diyordum ama oyuncuların bireysel hatalarıyla birlikte fiziki yetersizlik ve konsantrasyon eksikliğini görünce mağlubiyetin daha ilk yarının sonunda kaçınılmaz olduğunu anladım.

    fatih terim'e de haddim olmayarak birkaç ufak öneride bulunmak gerekirse; yeni kurulmuş bir takımın taşlarıyla bu kadar oynanmaması gerektiğini hatırlatmak isterim. barcelona veya man utd gibi saat tadında işleyen bir takım olursun da oyuncuların pozisyonlarını sürekli değiştirebilirsin. ama bizim gibi bir takım adına şu anda bu kadar değişiklik yapmak tabiri caizse intihar olur. ayrıca emmanuel eboue'nin hangi mevki için alındığını da samimi bir şekilde merak etmekteyim.

    öte yandan fatih hoca'nın ısrarla istediği (ileride top tutup takımı ve oyunu rakip sahaya yıkmak için kullanacağı ve fakat transfer edil(e)meyen) forvet oyuncusunu ve arda sonrası yaratıcılık problemi için istediği 10 numarayı almayan yönetimimize de saygılarımı sunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın