resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1788
    teknik bilgi ve kapasitesini geçtim,futbol kültürü sebebiyle kesinlikle her türlü "temizlenmiş" bir türk futbolunun içinde yer alması gerekendir.

    dün kendisine playoff sebebiyle neden kadroyu 23 kişide tuttuğunu merak eden yücel idiz'e "sıkıştığımda gençleri oynatabilmek istiyorum" cevabıyla beni ve birçok galatasaray taraftarını mest etmiştir.umarım sakatı bol bir sezon geçirmeyiz ama olası durumda emre çolak,(bkz: berkin arslan) gibi futbolcuları izleyleyebileceğimizin sinyallerini vermiştir.

    kendisine hep "futbolcu psikoloğu" muamelesi yapanlara tff'ye yaptığı öneri ile aslında futbolcusuna ne kadar değer verdiğini göstermiştir.sahada 11,yedek kulübesinde 12 olmak üzere takım futbolcularının tamamen kadroda olup,kendilerini her an oynayabilecekmiş gibi hissetmeleri gerçektek takımlar için olumlu bir gelişme olacaktır.tff geçtiğimiz sezonlarda her ne kadar a2 ligini getirse bile bu ligde yaş ve yabancı kısıtlaması olması,a2 liginin olgunlaşmış bir paf liginden farkı olmadığını göstermiştir.

    aynı sebeple diğer kulüp yöneticilerine gösterdiği nezaket takdire şayandır.

    işte bu yüzden sadece galatasaray'ın değil,türkiye'nin avrupaya ihraç edebildiği ve mourinho'nun bile saygı duyduğu bu hocadan türk futbolu adına her türlü faydalanması gerekiyor.

    iş bu ki,sistemci hoca hiddink'in bile zamanında eleştirdiğimiz fatih terimden çok daha iyi bir iş çıkaramadığı ortadadır.bizi en iyi tanıyan yine bizden biri,imparator fatih terimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın