• 4046
    vakti zamanında 10 küsür milyon euro'lar istenen sercan'ın transferinin ardından şunu söylemek mümkün; 2011/12 sezonu kadrosu baya baya arızalı bir takım oldu. gerek saha içi, gerek saha dışı olarak. teknik heyete çok iş düşecek, adam etmek için saç baş yolmaktan kel kalmazlarsa iyidir.

    şöyle de bir şey var tabi, fatih terim sever bu tarz adamlarla uğraşmayı. bu adamlar alındığına göre, teknik heyet bu adamlara inanmış. biz de inanalım sorun olmayacaklarına, inanmaya çalışalım, deneyelim.

    bu sezon fatih terim'in 2 büyük hatası var; sol beke transfer istememesi, culio'nun gönderilişi.

    hakan balta ile bu lig bitmez. çağlar desen, adam akıllı şans bulamıyor. insua'nın bonservisi alınmalıydı diyeceğim de, açmayalım şimdi eski dosyaları en iyisi.. rijkaard'a, gerets'e, ilıc'e falan gider bunun ucu.

    culio'nun gönderilişi ise gerçekten anlamsız. maliyeti desen yok denecek kadar az. e orta saha aman aman iyi değilken culio'nun gönderilişi. anlayamadım bunu.

    herkes gibi ben de bi' takım analizi yapayım madem sezonun başlamasına bir kaç gün kala.

    kalede muslera, en sıkıntısız, tartışmasız bölge. maşallah diyelim.

    defans, sıkıntılı. takımda sol bek yok. fatih terim, balta'ya şans verecek sezon boyunca , görünen o, ben ise çağlar derim o mevkide. balta'dan iyidir. stoperde de ujfa - servet(mecburiyetten), sağ bekte sabri. veya duruma göre eboueueu.

    stopere gökhan zan falan, maceraya gerek yok, aman diyeyim. hele servet ile yan yana falan.. abou.

    ortada selçuk inan ile melo'nun yeri garanti. yanlarında culio.. yanlarındaki adam bir kere kesinlikle sabri olmamalı, onu baştan geçelim hele. ben derim yekta. melo-yekta-selçuk. ceyhun ile ayhan da yedek. iyidir.

    sağ kanatta kazım, eboue ikilisi değişmeli oynar duruma göre. solda riera. alternatifi yok. forvette baros. yedeği de elmander ile sercan.

    genel olarak, sol bek hariç türkiye ligleri için gayet makul bir kadro. istediğimiz gibi bir takım geliyor sanki. önümüzdeki sene de adam akıllı bir kaç transfer..

    avrupa'nın yolları taştan..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...-milyon-eurolar.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın