resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1230
    beklentilerimizi o kadar yükseltmiştir ki taraftar olarak artık hiçbirşeyi beğenmez olduk neredeyse. peki doğru mu yaptı?

    hemde en dogrusunu yaptı. artık yenildigimiz maçlardan sonra bile umursamaz modlara girmiştik. yenilgiler rahatsız etmemeye başlamıştı. elinde bonservisi olan beleş oyuncular transfer ettigimizde seviniyorduk. gitgide kötüleşen bir takıma uyum sağlıyorduk sanki.

    yaptığı yada en azından yapmaya çalıştığı transferlerle tekrar avrupanın en büyük takımları arasında olmamız gerektiğini, bizim yerimizin orası olduğunu hatırlattı. yavaş yavaş o seviyeye gelmemiz için atılması gereken adımları atıyoruz şuan sırasıyla.

    transfer yapıyor, yapmaya çalışıyor. oyuncular geliyor gelmiyor orası ayrı ama isimlere bir bakalım. dünyanın hangi takımı o oyunculara sahip olmak istemez.drogba, forlan vs... tamam yaşlılar ama türkiye liginde bu yaşlılar 18 lik gibi oynamaz mı?

    elimizde gayet kötü bir takım vardı bu kötü takımdan maksimum yararlanmak için fatih terimden daha iyi başka bir isim bilen var mı? terimi getirdi ki hani o özendigimiz manu- sir alex ferguson varya , fatih terim de galatasaray için öyledir. öyle olmalıdır.

    gecen seneki neredeyse olmayan takımın yarısı gitti , gayet üst düzey transferlerle bir takım daha geldi . hala eksikler var ama bu acıkları da kapatacaktır ünal başkan. beni buna inandırdı.

    duruşuyla türk futboluna da faydalı olacagının sinyalini verdi bu şike konusunda. bakın siz yapmazsanız uefa yapar dedi. uefa yaptı. varsa bir durum galatasarayla ilgili gelin araştırın kapımız herzaman acık, eger bişey bulursanız en agır cezaya hazırız dedi.

    play off sistemi zorla diretildi dedi fenerbahçe de yalan söylüyor tff de başlıgında da görürsünüz bunun sadece fenerbahceyi kurtarma operasyonu oldugu ortaya cıktı.bunları yaparken galatasaray adabına uygun demeçler verdi ,cıkarcılık yapmadı. fenerbahçeden oyuncu almam dedi. fenerin bu durumuna seviniyorum vs.. demedi. agır durdu. kulüpler birliğinde bütün kulüpler play off sistemine düşünmeden çıkarları dogrultusunda ok verirken, bu da nerden cıktı bu sistem futbolumuza iyi gelmez dedi.**

    bu zamana kadar büyük başka olma yolunda beni gayet mutlu eden başkanımızdır.hataları vardır, olacaktır da. kimse kusursuz değildir ama güvenimiz tam, inancımız tam. artık beklentilerimiz geçen sezonki gibi değil. hedefimiz sadece sampiyonluktan cok sampiyonlar ligi.sampiyonlar liginde ilerlemek , kısmetse bir kaç seneye büyük başarılar, yarı finaller, finaller, kupalar,lar lar lar........lay lay lay lay galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın