• 1330
    budur. haberdeki taraftar değil, haberi yapan muhabir - gazetecidir. haberde ki son cümleye dikkat edin özellikle "adeta" kelimesine.

    "taraftarlar, pankartın ardından tff binasının önünde yere su ve temizlik malzemeleri dökerek yerleri yıkadılar ve adeta ''kirli olan biz değil, sizsiniz'' mesajını verdiler."

    komik adamlar bunlar yahu.

    http://www.hurriyet.com.tr/.../futbol/18597673.asp

    ahmet ercanlar

    28 ağustos 2011fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nden men edilmesinin ardından futbol federasyonu ve sarı lacivertli kulübün arasında sular durulmuyor.fenerbahçe kulübü asbaşkanı ali koç, "madem avrupa'ya göndermiyorsunuz, bizi bank asya'ya düşürün" diyerek kulüp olarak tepkilerini dile getirmiş, ancak tff yazılı bir başvuru olmadığı gerekçesi ile bu talebi reddetmişti.

    bu kararın ardından bir grup sarı lacivertli taraftar, sabah saatlerinde tff'nin istinye'deki binasının önüne gelerek "al sana yazılı talep düşürmeyen..." yazılı bir pankart açtılar.

    taraftarlar, pankartın ardından tff binasının önünde yere su ve temizlik malzemeleri dökerek yerleri yıkadılar ve adeta ''kirli olan biz değil, sizsiniz'' mesajını verdiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın