• 1324
    fanatik olanlarından bir tanesi yakın arkadaşımdı. iyi bir insan olmasına ve futboldan anlamasına rağmen tipik bir amigo fenerliydi. tff'nin 15 ağustos 2011 tarihinde yapmış olduğu açıklamadan sonra facebook profiline üzerinde turkuaz fenerbahçe formalı, karşısındakilere de ağzı açık bir şekilde* "bacağım girsin" hareketi yaparken çekildiği* bir resmini koymuş, altına da özetle "aldınız mı babayı fenerbahçe düşmanları? dağılın şimdi leş kargaları" gibisinden bir şeyler yazmıştı.

    aldık babaları amına koyim. dağıldık da paşam, amenna.

    kendince verdiği "ayardan" 9 gün sonra uefa çıkardı yumruğunu masaya vurdu. benim içerisinde olmadığım galatasaraylı arkadaşları buna ağır yüklendi tabi.

    şimdi facebook'unu kapatmış.

    tek örnek bu mu? elbette hayır... benzer birkaç hikaye daha sayabilirim...

    biraz götleri kalkık bir tayfa bunlar. özellikle yeni jenerasyondan olanları aziz babaları sayesinde el bebek gül bebek büyütülmüş, temiz kazakları, cilalı pabuçları eksik edilmemiş, her koşulda kendilerini en büyük ve en ulaşılmaz zannetmişlerdir.

    şimdi çamura düşünce yadırgadılar tabi, yere yuvarlanmış, üstü başı toz toprak olmuş kan revan içinde kalmış zengin züppe bir bebeyi düşünün onun gibi. ağırlarına gidiyor tabi...

    galatasaray taraftarı öyle değildir, en büyük başarıya rağmen mağrurdur, sevinirken başkasını muhattap almaz, kutlar geçer... hak yemeyelim, beşiktaş ve trabzonspor taraftarlarının da öyle olduğunu düşünüyorum. beşiktaş'ın üç büyükler arasında sonuncu olmasından dolayı biraz asi takılır beşiktaş taraftarı arada ama öyle bariz bir göt kalkıklığı görmedim yalan yok...

    yanın şimdi artiz sürüsü sizi... saçınız başınız dökülsün, uykularınız kaçsın.

    not: düşündüm de eski fenerliler daha delikanlıydı lan. böyle kunduralı bıyıklı tespihli maganda elemanlardı. çile çekerek, stadın önünde bekleyerek büyümüşlerdi... öyle miydi lan?

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın