• 1308
    ben tavırlarını iyice anlamaz oldum. internette, telefonda, görüştüğüm fenerliler ile konuşurken çok şaşırıyorum. bir topluluk bu kadar mı akıl mantıktan uzak konuşur. ekşi sözlükte fenerbahçe taraftarı yazarların yazdıklarına bir bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. sezon içinde lugano gaziantep maçında futbolcunun ayağına basıyor, ne var sizde de bülent var, hagi dirsek atıyordu vs vs... alex adamın diz kapağını kırar, sizin de şu olayınız var vs vs.. taraftarı stadı yakar, sizindevs vs vs.... takımın üzerinde şike iddası var, 2006, ts, beşiktaş vs vsvs ..

    ya arkadaş ben sana takımını savunma demiyorum ama en azından başkasına bok atma. ulan yöneticiden, 7 yaşında çocuğa kadar aynı şeyleri ezberlemiş gibi söylüyorsunuz. yalnız şu süreçte ağzınızdan çıkmayan tek şey ''yapmadık'' oluyor. aziz yıldırım karanlık bir adam diyorum fenerlilere, sizin zamanınızı da biliriz diyorlar. ulan sen bana önce de ki yok aziz yıldırım yapmaz öyle şey ben seni karşımda adam sanıp dinleyeyim. sen kendinden bile emin değilken, benim sana arka çıkmamı bekliyorsun.
    şimdi de çıkmışlar ligden çekilelim, böyle yapalım, şöyle yapalım.. çok açık ve net söylüyorum siz bu zihniyette olacaksanız komple ülkeden gitseniz zerre şeyimde olmaz
App Store'dan indirin Google Play'den alın