• 1307
    ''düşürün lan, düşürmezseniz adam değilsiniz. biz seneye toparlanır geliriz, asıl siz kaybedersiniz.'' saçmalıklarına start vermiş kafası güzeller. bu, kendini dev aynasında gören şımarık çocuklar sürüsünün egolarını besleyip büyütenler, ilhan cavcav gibi paraya tapan sümsükler.

    uefa'nın, kendi organizasyonuna biraz olsun bile leke sürmemesi için, tff'ye ezdirdiği bir böcekten farksız olduklarını anlamaktan aciz zavallılar; daha gördükleri muamelenin üzerinden saatler geçmeden şu havalara bak anasını satayım! biz kaybedermişiz... türk futbolu çöplüğünde öyle ya da böyle pis düzenlerini kurmuşlar ve bununla övünüyorlar.

    taptıkları yöneticileri düşeceklerini anladılar, ''şerefimizle bank asya'da oynayalım, düşürün bizi.'' kahramanlığına soyunurken, aralarından bazıları da kaçıp gitmişken; bu şizofrenler hala ünal aysal'a laf yetiştirme derdinde.

    işlerine gelince savcıya, hakime hakaretler yağdırıp, tüm sürece komplo derler; işlerine gelince ''mahkemenin kararını bekleyelim, savunma hakkı, adalet!''

    kendilerini dünya'nın en büyük kulübü sanarken, iki gündür yedikleri sillelerin acısını hissedemeyecek kadar uyuşturulmuş vaziyetteler. allah şifa versin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın