resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2774
    türk futbolunun kralı galatasaray'ı rakipleri karşısında düşürdüğü ezik ve çaresiz durumdan sonra, şike yapmadı diye madalya takamayacağımız eski başkan, kusura bakmasın. şike yapmamış olmak bir erdem değildir. yapan suç işlemiş olur sadece.

    oysa ki hala adnan sezgin denen insanın çarpık çurpuk konuşmaları lube ayar gibilerinin ağzına dolanıyor. biz bu adamları pfdk'ya enseye tokat, hatır gönül ilişkileri kursunlar diye desteklemedik. adnan sezgin'i şutlaması için yalvardık, yakardık, protesto ettik, ne yaptıysak olmadı.

    başbakan'a, bilmem nereye yaranacağız, yok efendim aziz yıldırım'la kanka olup vergi borçlarını sildireceğiz derken kulübün bir ağırlığı kalmadı. bugün yeni yönetim dik durayım diyorken, tff'den tutun da en ezik tiplere kadar herkes tehditkar açıklamalar yapıp, fenerbahçe'yi savunuyorlar. kimse kusura bakmasın, fenerbahçe kadar değerimiz de, ağırlığımız da kalmamış.

    bugün ünal aysal yerinde o olsaydı, yine aynı duruşu sergileyebileceğimize kaç kişi inanıyor? ya ''sosyal ve ekonomik dengeler'' zırvalığını takmayıp, sadece ve sadece gerçekleri haykırabileceğimize? kimseden çekinmeyip, ''aman biz karışmayalım, bize düşmez'' sümsüklüğüyle hareket etmeyip, yeri geldiğinde gerekli uyarıları çatır çatır yapabileceğimize hanginiz inanıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın