• 3941
    duyumcular ve diğerleri yine bir yabancı isim atmış ortaya, benim anlamadığım takım sahaya 90 tane yabancı futbolcu ile çıkabiliyor da benim mi haberim yok.
    bu güne kadar yapılan transferler gayet yerinde ve iyi isimler ancak geçen senelerden kalan hatamız devam ediyor. hala türk rotasyonumuz kötü. yani takımda selçuk-sabri dışında elle tutulur bir türk yok. yani podolski gelse, drogba da gelse, messi de gelse senin sol bekin hakan balta, stoperlerin servet-gökhan olursa hatta acı olan bir tane sol açığın olmazsa kusura bakmayın bir cacık olmaz. o yüzden almanyaya mı gidilir, hollanda mı yoksa kendi liginden mi bulunur bilmiyorum ama acilen 2 adet türk sol açık, 1 tane stoper alınmalı bu takıma.
    skibbe zamanı ilerde takım gayet canavar iken stoper sorunu yüzünden her maç diken üstündeydik, sonraki sezonlarda hadi stoper kısmını neill filan hallettik. bu sefer de orta saha patladı, 2 sene neler çektik hepimiz hatırlıyoruz. bu sezon aynı hataya düşmemeli ve sol kanat problemini bir an önce çözmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın