• 3935
    sol kanata bir transfer şart olan takım. bu haliyle servet ve hakan baltalı defansta açık veriyor. açık alanda yakalandığında aynen olimpiyakos maçında yediğimiz gol ve benzerlerini yememiz muhtemel zira ne servet, ne hakan hatta ujfa da çabuk değil ve belleri dönemiyor bu adamların.
    fatih hoca baskılı oyunu sever, önde basmayı sever, defansı önde kurmayı sever ama bu ağır oyuncularla bunu nasıl yapacak, bilemiyorum. bence ujfa sağ bek, eboue sol stoper ve servet - hakan bağlantısını kesmeyi deneyebilir.
    ayrıca sabrinin de durumu sıkıntılı. orta saha bu kadar pas hatasını, geriye pası kaldırmaz. direk pres yapan bir takım karşısında orası da sırıtacaktır. yekta neden denenmiyor?
    şu an için sol kanattan atak yapacak ve takımı rahatlatacak yaratıcı oyuncu sıkıntısı çok bariz. oraya arshavin olmayacaksa, mutlaka sağlam bir transfer şart oldu. arda'nın gidişi tüm dengeleri alt üst etti bence.
    forvet en son dokunulması gereken yer. hoca hep daha az arızalı yerler üzerinde duruyor halbuki, hakan, servet ve sol kanata acil çözümler lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın