• 3930
    şuan için ideal kadrosu;

    muslera
    sabri - ujfalusi - ceyhun - çağlar
    melo
    eboue - selçuk
    kazım - keita
    baros (stancu)

    olan takımdır. hemen açıklayalım;

    sabri'nin orta sahada yapacağı presin aynısını eboue de yapar. hız olarak sabri kadar olmasa da yine de hızlıdır ve omuz omuzada sabri'den daha avantajlıdır. ayağı ve oyun görüşü de sabri'den daha iyi, zira wenger'in elinde yetişmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. sabri + eboue'den toplam katkıyı en iyi bu şekilde alırız. ujfalusi ve ceyhun ise benim için zorunluluk. gökhan'ı, servet'i daha fazla kaldıramaz bünyem. bizim takım da kaldıramaz. olur da oynarlarsa, sene sonu muslera'yı bile teneke bağlar göndeririz. zaten olympiakos maçında da bütün tehlikeleri bu ikilinin arkasına atılan 60 metrelik uzun toplarda yaşadık. ne pozisyon alma var, ne içgüdü, ne de hız. atletico'da senelerde sağ bek oynamış ujfalusi ve asıl mevkisi orta saha olan ceyhun'u bile bu ikiliye tercih ederim. ceyhun zaten aldığı kısa sürelerde hata yapmadı, ayağı da düzgün. aynı şeyleri ujfa için de söyleyebiliyoruz. o yüzden birbirlerine alıştıkça daha iyi oynarlar. hakan balta da sabır bırakmayanlardan. çağlar oynamalı.

    orta sahada melo - selçuk kesin. kazım sağa iyi alıştı, yine de bazen oyundan düşüyor. etkili olmadığı zamanlarda keita ile kanat değişirler. ileride de baros'un yeri garanti gibi. yine de şans verilirse stancu pozisyon bilgisi ve son vuruşlarıyla baros'un yerini zorlar. asıl yerinde oynatırsak stancu'dan da verim alırız.

    fatih hoca şu savunma 4'lüsünü denesin verim alacak zaten de, vazgeçemiyor sümüklü, cam adam ve baltadan. olmayan şansımıza güveneceğiz artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın