• 3927
    17 ağustos 2011 olympiakos galatasaray maçı göstermiştir ki felipe melo ve selçuk inan'ın yanına deli gibi 3. bir orta saha elemanı arayan takımdır.

    yekta kurtuluş şimdilik ne yazık ki kasımpaşaspor çizgisini aşabilmiş değil. yeteneklerine rağmen büyük takım oyuncusu gibi oynadığını söyleyemeyiz. hala o psikolojik eşiği aşamamış.

    sabri sarıoğlu ise hırsı ve pres gücü ile orta sahaya dinamizm getirse de doğal olarak topla buluştuğu ve atak başlatması gereken herhangi bir zaman teknik kapasitesinin ve oyun zekasının hemen hemen hiç olmadığını yüzümüze bir kez daha vuruyor.

    ayhan akman ise net bir şekilde ilk on bir oyuncusu olmadığı gibi ilerleyen yaşına ve tecrübesine hürmeten oyuna sonradan girdiğinde dahi fazla bir varlık gösteremiyor. o da top ile arası pek iyi olmayıp pres gücü ve agresif oyun tarzı ile geçinenlerden...

    ceyhun gülselam bir ön libero olmasına rağmen hazırlık maçlarında görüldüğü üzere fatih terim'in, ikinci mevkisi olan stoper olarak denediği ve bu alanda geliştirmek istediği bir isim.

    emre çolak ise defansif özellikleri olmayan, hücumda da ne yaptığını, ne işe yaradığını hala tam olarak idrak edemediğim bir "ofansif orta saha oyuncusu". daha verimli olabileceği bir pozisyona kaydırılsa fena olmaz hani solak falan ne bileyim olur mu ki...

    yekta kurtuluş'tan ümitliyim, en komple ve gelecek vaadeden oyuncu şu an kendisi görünmekte... hem seviyorum, hem de benim kişisel sempatim bir yana özellikleri bakımından orta sahanın 3. elemanı olmaya en uygun aday kendisi.

    özetle, orta sahaya ve forvete ihtiyacı olan takımdır. baros beni düşündürüyor, bilemiyorum... sakatlanırsa ki muhtemel, koca sezon tek elmander var, bu sefer de elmander'in yedeği yok... ayrıca elmander tek forvet oyuncusu değil, neyse...
App Store'dan indirin Google Play'den alın