• 968
    kendisinden defne olayından önce de hazzetmezdim sonrasında nefret etmeye başladım. yine de mahalle takımının deyimiyle nonbertarafus maa'ya ayar vermiş:

    ""aydınlar pek "aydın" gibi davranmıyor. kusura bakmasın "şaşkın" gibi davranıyor. rüzgâr nereden eserse oraya... fenerbahçe şampiyon olmadan bir hafta evvel fenerbahçe başkanı'nı ve alex'i kabul eden, 10 numaralı forma ile poz veren ve resimleri bütün gazetelerde, televizyonlarda yayınlanan başbakan, "ben fenerbahçeliyim ama bu olayda tarafsızım" derken mehmet ali aydınlar ne diyor? üstelik yargı makamının başı mehmet ali aydınlar, "fenerbahçe benim kulübüm, aziz yıldırım da benim başkanım"

    olayla hiçbir türlü ilişkisi olmayan başbakan'ın sözüne bak, bir de olayda sportif yargı makamı, türkiye futbol federasyonu başkanı mehmet ali aydınlar'ın lafına bak!.. fenerbahçe taraftarı tepki gösterdikçe, fenerbahçeli medya diş gösterdikçe aydınlar ortalığı yumuşatmaya uğraşıyor sanki... önce ünal aysal'a saldırdı "seni ceza heyetine veririm haa" diye. sonra adamın bütün dediklerini yaptı! ünal ne dediyse madde madde... şimdi, aziz yıldırım, metris'te yatarken "ben fenerbahçeliyim. o benim başkanım" diyor. öte yandan galatasaray'a diyor ki "senin kupanı alırım!" alamazsın.""
App Store'dan indirin Google Play'den alın