• 760
    nba lokavtından yıldız oyuncu getirmenin muhtemel sonuçları.

    - oyuncu hiçbir zaman bulunduğu yere aidiyet hissetmez. sakatlanmamaya özen gösterir, mücadeleden kaçar. attığı imzayı antrenman ve para açısından önemser.

    - 6 yıllık attığı imzayı* riske edecek herhangi bir olaya yeltenmez. sizin euroleague maçınız olduğu gün en ufak bir sıkıntısını bahane ederek oynamayabilir.

    - böyle bir oyuncuya attırdığınız imzanın size yüklediği sorumluluklar ve maddiyat çerçevesinden sizin oyuncudan beklentilerinizle oyuncunun size verdikleri hiçbir zaman örtüşmez.

    - euroleague'in en iyi oyuncuları 1,5 - 2m civarı kazanırken siz bu oyunculara 3 ay için böyle paraları ödersiniz takım içi dengeler ve bütçe bakımından birkaç sene belinizi doğrultamazsınız* sponsorluk söylemleri ise içi doldurulabilir örneklem değil.

    işin galatasaray'la ilgili boyutu ise daha açıklayıcı olabilir.

    - medical park işi hala resmiyete dökülmedi. arada maddi açıdan sorun olduğuna dair dedikodular var.

    - geçen yıla göre bütçemizde çok büyük bir artış olmadı. gordon'un 2 yıl için 750, darius'un yıllık 500 bin euro'ya imza attığı ortamda sizin bir nba yıldızına aylık 200-300 vermenizin açıklanabilir tarafı yok.

    - takım içi dengeden parkeye geçtiğimizde ise hiç bir aklı başında coach'un 3-4 aylığına yüksek ego'lu yukarıda anlattığım tarzda bir nba yıldızını istemesi mantıklı değil. en fazla pr çalışması olarak bu yapılabilir ama ne cska'nın ne barcelona'nın hatta anadolu efes'in bile böyle transferleri neden yapmadığının açıklaması budur.

    hasılı kelam lokavttan oyuncu getirmek zor değil ama gelecek adına hamle yapan bir takımın ne vereceği meçhul olan bir adama kısıtlı bir süre için tomarla para harcaması hiç akılcı olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın