resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 1609
    x kişiler tarafından canı sıkılan hocamızdır.

    basın toplantısını izlemedim ama her taraftar yazılar geliyor. fatih hoca çok ağır konuşmuş. gazeteleri takip edenler melo transferi ile ilgili yönetimde tartışma falan çıkmış gibi haberleri okumuştur. haber şu;
    http://www.htspor.com/...baskan-terim-gidiyor

    fatih terim'in yorumlarına göre haberler doğru.

    bu olaylar nasıl basına yansıyor? arada mahalle karısı gibi her şeyi dışarı sızdıranlar var demek. onları temizlemek lazım.

    sikicem yapacakları işi. geçen sene tarihimizin en boktan sezonunu yaşamışız. kadro enkaz. taraftar moralsiz. takımda özgüven kalmamış. fatih terim elini taşın altına sokup tamam demiş. şimdiden takımdaki düzelmeler inanılmaz. ama yok melo çok pahalıymış falan. bu ne oyuncuda moral bırakır ne fatih hocada. yok başka transfere gerek yokmuş. siktir gitsinler adamı hasta etmesinler. galatasaray onlara kalmadı. bu takımın düzelmesi lazım. fatih terim'e destek olunması lazım. öyle bi bok bilmeden salak salak yorumlarla uefa kupaları, süper kupalar kazanılmıyor. akıllı olsunlar, 30 milyon galatasaray taraftarı var burada, fatih hocayı harcatmayız bu saatten sonra.
App Store'dan indirin Google Play'den alın