resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 1129
    ünal aysal iş dünyasında çok güçlü olabilir, ancak hem futbol dünyasında, hemde galatasaray kulübünün kendi içinde yalnız bir adam;

    türk futbolundaki hemen hemen her adam pisliğe bulaşmış, düzenin çarkına alet olmuş durumda. ünal aysal ise belki bu işlere yeni girmiş olmasından belki de karakterinden (karakterinden olmasını umut ediyorum) ne kirli bir adam ne de çarkın bir parçası. bu yüzden daha ilk olayda bütün rakipleri, daha doğrusu çarkın parçaları kendisine cephe aldılar ve yalnız bıraktılar. çünkü aysal söylemesi gerektiğini değil, gerçeği söylüyordu.

    öte yandan kulubün içindeki akbabalar meydana çıktı. öyle ya aysal kulübü pek tanımıyordu; kendi realitesine göre hareket ediyordu. bu yıllardır kulüpten nemalananların işine gelmedi tabi. daha ilk krizde akbabalardan bir tanesi çıkıp galatasaray kulübü başkanına biz seni paran için seçtik diyebilecek kadar alçalıyordu.

    ben ise bütün bunları yaşamadan, ilk geldiğinde aysal'a karşı nötr'düm ama bu olanlardan sonra galatasaray tarihinin en önemli kişilerinden biri olacağına inanıyorum. çünkü benim için başarıdan, transferden ya da rakiplerden her alanda üstün olmaktan daha önemli bir şey var: duruş. sayın ünal aysal'da herşeyden önce gördüğüm ise buydu; galatasaraylı duruşu!

    ezcümle; yazıma başlarken ünal aysal'ın futbol dünyasında yalnız olduğunu yazmıştım ama yanılmışım. aysal'ın yanında ben ve benim gibi düşünen milyonlarca galatasaray taraftarı var, o yüzden başaracak, başaracağız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın