• 3754
    herhangi bir milleten ya da inançtan olup da destekleyenler, galatasaray'ın bir türk takımı olduğunu bilirler. bunu bile bilmiyorlarsa zaten nasıl bir taraftardırlar ki?

    galatasaray'a lafım yok ama dinler ve milletler üstü olarak tanımlanmasına ancak güler geçerim. aslında burada mevzu bahis sadece galatasaray da değil. herhangi bir takımın taraftarları, o takımı överken din, millet, vatan üstüdür demesi yapabilecekleri en büyük gaflardandır. galatasaray türk takımıdır kardeşim, neyi kimden ayırıyorsun? evrenselleşmiş bile olsa, türk takımıdır, bu memleket için kan vermiştir tarihinde, bu memleketi en iyi şekilde tanıtmıştır, ülkesine hizmet etmiştir.

    evet, ülkesine hizmet etmiştir. türkiye > galatasaray çünkü. galatasaraylılığı kendi kategorisinde istediğiniz herşeyle karşılaştırın ama galatasaray'ı bu kadar büyük bir camia yapan taraftarlarının inançlarını da yok sayma. senin taraftarın tribünde gözü yaşlı dua ediyor, futbolcun sahaya çıkarken ibadet ediyor, umut ve yardım istiyor, sen çıkmış burada sanki galatasaraylılık uzaydan gelmiş bir kavrammış gibi kendince yontup biçiyorsun.

    türk takımıdır. en az %90 itibariyle camiası müslüman taraftarlardan oluşan bir takımdır. inancıyla, ruhuyla bir yerlere gelmiş bir takımdır, hep de öyle olacaktır zira bu takımın genleri böyle. inancı, vatanı milleti, ruhu galatasaray'dan ayıramazsınız. galatasaray bunlarla galatasaray olmuştur.

    aslından asla kopmamasını ve taraftarlarının da bir futbol takımı en çok ve en asil şekilde nasıl sevilirse öyle sevmesini istediğim takımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın